Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
asi problém
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
asi problém
Dobrý den,
mám podezření na nějakou havěť v mém ntb, nejdou aktualizace,některé složky nelze otevřít.Nemohu vůbec spustit RSIT ani FRST.
Mám Win7 - 64bit
mám podezření na nějakou havěť v mém ntb, nejdou aktualizace,některé složky nelze otevřít.Nemohu vůbec spustit RSIT ani FRST.
Mám Win7 - 64bit
Re: asi problém
Zdravim
Pise RSIT nebo FRST nejakou chybu??

Aplikaci (0xc0000005) senepodařilo správně spustit.Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete.
Nebyly v posledni dobre instalovany aktualizace windows??
naposledy někdy v dubnu,skončili chybou a od teď pořád jenom hledají a hledají a nic.

- Ulozte nejlepe na Plochu
- Spustte a potvrdte Yes abyste potvrdil reinstalaci sluzeb
- Nasledne kliknutim na Yes potvrdte restart PC
- Na Plose vznikne slozka CC Support, najdete tam log SvcRepair.txt - mel by byt CC Support\Logs\SvcRepair.txt - vlozte mi jej sem
jen se vytvořila složka CC suport a nic to nevytvořilo
Vypada to na hodne nabourany system, ale haveti to nebude...
Nejspise asi bude potrebovat kontaktovat technickou podporu microsoftu...
Nejspise asi bude potrebovat kontaktovat technickou podporu microsoftu...
Aha takm skusím opravu systemu nebo reinstal.Děkuji
Pred reinstalem zkuste pripadne jeste technickou podporu - mate na ni narok