Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
CRYPT0LOCKER +
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
CRYPT0LOCKER +
VIRUS CRYPT0LOCKER +
VSECHNA DATA ZASIFROVANA 2045bitovou SIFROU!!!pdf*fotky*txt*rar*atd...
MAS POUZE 15 POKUSU ZADANI KODU PRO DESIFROVANI POTOM SE DATA ZNICI!!NENAVRATNE
ZAPLAT 2000kc NA TENTO UCET
Bitcoin : 14KmxKrAUJFMaL1S9tv22xiuJFpdCvrp5X
PRI PREVODU UVED VLASTNI EMAIL
HNED POSLEME DESIFROVACI HESLO!!
VSE BUDE ZASE OK
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
2000kc NEBO PRIDES O DATA FOTKY VSEChNO!!!
14KmxKrAUJFMaL1S9tv22xiuJFpdCvrp5X
MAS POUZE 15 POKUSU ZADANI KODU PRO DESIFROVANI
Dobrý den, virus jsem již odstranil, ale nevím jak zasifrované soubory odšifrovat .
Díky za každou radu ...
VSECHNA DATA ZASIFROVANA 2045bitovou SIFROU!!!pdf*fotky*txt*rar*atd...
MAS POUZE 15 POKUSU ZADANI KODU PRO DESIFROVANI POTOM SE DATA ZNICI!!NENAVRATNE
ZAPLAT 2000kc NA TENTO UCET
Bitcoin : 14KmxKrAUJFMaL1S9tv22xiuJFpdCvrp5X
PRI PREVODU UVED VLASTNI EMAIL
HNED POSLEME DESIFROVACI HESLO!!
VSE BUDE ZASE OK
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
2000kc NEBO PRIDES O DATA FOTKY VSEChNO!!!
14KmxKrAUJFMaL1S9tv22xiuJFpdCvrp5X
MAS POUZE 15 POKUSU ZADANI KODU PRO DESIFROVANI
Dobrý den, virus jsem již odstranil, ale nevím jak zasifrované soubory odšifrovat .
Díky za každou radu ...
Re: CRYPT0LOCKER +
Zdravim
Desifrovaci algortimus na Cryptolocker+ neni, ale je moznost soubory zkusit obnovit pres stinove kopie a dalsi moznosti - toto vsak nelze delat pres forum a je treba aby se na PC napojil odbornik a ten po diagnostice a stavu PC zhodnotil jestli soubory pujdou obnovit a pripadne toto provedl
K reseni Vam mohu nabidnout nasi sluzbu vzdalene pomoci http://www.neslape.cz

stejný problém jsem pomáhal řešit kamarádovi a podařilo se s pomocí https://www.decryptcryptolocker.com/
je to zdarma..... není to "fake", když tak google.....
je to zdarma..... není to "fake", když tak google.....
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
breta21.
stejny nie je stejny,Cryptoloker+ je nieco uplne ine ako Cryptoloker.
Cryptoloker+ nema natvrdo zapisany kluc v kodu.
Ale je to zasifrovany pomocou 2048 -bit RSA kluca. a ma koncovku-xxx.zasifrovano
Takze nerob tu falosne nadeje,ak nevies o co sa jedna.
stejny nie je stejny,Cryptoloker+ je nieco uplne ine ako Cryptoloker.
Cryptoloker+ nema natvrdo zapisany kluc v kodu.
Ale je to zasifrovany pomocou 2048 -bit RSA kluca. a ma koncovku-xxx.zasifrovano
Takze nerob tu falosne nadeje,ak nevies o co sa jedna.
-
- Návštěvník
Ahojte moc tomu nerozumím ale nestačilo by zformátovat všechny disky a nainstalovat nový widows??
Zdravim hellbitch69
Nerozumite, ale radite a docela spatne - vir se da jednoduse odstranit i bez reinstalu, horsi je to s obnovou zasifrovanych souboru. Kdyz naformatuju disk, tak sice smazu vir ale i data, a to jaksi nechceme

Nerozumite, ale radite a docela spatne - vir se da jednoduse odstranit i bez reinstalu, horsi je to s obnovou zasifrovanych souboru. Kdyz naformatuju disk, tak sice smazu vir ale i data, a to jaksi nechceme

Zdravím, mám rovnaký problém, ako sa Vám ho podarilo vyriešiť?
Zdravim
Jak jsme psali v uvodu, cryptolocker+ nema jednoduche zpusoby opravy a obnovy dat...Pokud chcete, kontaktujte nasi sluzbu vzdalene pomoci www.neslape.cz a kolega se na to podiva

Jak jsme psali v uvodu, cryptolocker+ nema jednoduche zpusoby opravy a obnovy dat...Pokud chcete, kontaktujte nasi sluzbu vzdalene pomoci www.neslape.cz a kolega se na to podiva
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
vyosek píše:Zdravim![]()
Jak jsme psali v uvodu, cryptolocker+ nema jednoduche zpusoby opravy a obnovy dat...Pokud chcete, kontaktujte nasi sluzbu vzdalene pomoci http://www.neslape.cz a kolega se na to podiva
Desifrovanie je Mozne.
Kontaktujte nasi sluzbu vzdalene pomoci
http://www.neslape.cz
pekny den.
Data desifrovana od netslape.cz
Velice dekuji
Velice dekuji

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
My Vám tiež ďakujeme za prejavenú dôveru.
Pekny den.
Pekny den.
S obrovskou radostí oznamuji, že i mě byl počítač od CRYPT0LOCKER + vyčištěn neslape.cz
Jsou úžasní, měla jsem tam fotky a videa dětí za posledních 10 let a nezálohovala jsem
Teď už zálohovat budu...jak divá.

Jsou úžasní, měla jsem tam fotky a videa dětí za posledních 10 let a nezálohovala jsem

Dobrý den bohužel se mi také podařilo pc nakazit crypt0lockerem +, právě jsem narazil na toto fórum a vidím že nějaká šance zbavit se jej přeci je. Viru jsem se nezbavil ani obnovou systému, ani pomocí programu decryptolocker (vím že je proti podobnému viru cryptolocker a ne crypt0locker +). Vím že se viru zbavím i pomocí přeinstalace Win7 ale přišel bych o všechny soubory. Chci se zeptat těch šťastných, kterým se to povedlo za pomocí neslape.cz co to obnáší, popřípadě kolik by to mohlo stát (pokud to není tajné). Hlavně je potřebuji dešifrovat, děkuji xeon.
Zdravim
Zalozte si pozadavek primo na neslape.cz, kolega se s Vami spoji a provede diagnosiku (zdarma) na zaklade ktere urci pripadnou moznost desifrrovani dat a i cenu