Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vypnutie Lync
Moderátor: Moderátoři
Vypnutie Lync
Dobrý deň, dnes som skúšal tie aplikácie Microsoft Office, ktoré som si ešte nepozeral (Acess, Publisher a tiež Lync). No a s tým Lyncom mám problém. Spustil som si ho a pochopil som, že odtiaľ sa spravuje e-mail. Pochopil som, že to sa mi asi nezíde, tak som to vypol krížikom, ale ono to stále zostalo v tom dolnom menu (tam, kde sú tie najpoužívanejšie programy, čas, nastavenie klávesnice a tlačidlo Štart). A zobrazilo sa mi niečo v zmysle: Lync je stále spustený. Už som ho skúšal vypnúť aj cez ten výber programov dole (tam je nastavenie tlačiarne, grafiky, Avastu a tak). Dal som Skončiť a to okno sa zatvorilo. Avšak som pre overenie reštartoval počítač a ten Lync sa zakaždým spustí. Prosím vás, poradíte mi, ako mám zariadiť, aby sa Lync nespúšťal? Budem vám veľmi vďačný.

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypnutie Lync
Dobry den,
navod je napriklad tu:
https://portal.slac.stanford.edu/public ... artUp.aspx
(ak nerozumiete anglictine a nepomozu vam ani tie obrazky ani pripadny preklad, kricte).
navod je napriklad tu:
https://portal.slac.stanford.edu/public ... artUp.aspx
(ak nerozumiete anglictine a nepomozu vam ani tie obrazky ani pripadny preklad, kricte).
Re: Vypnutie Lync
Návod mi pomohol. Lync sa už nezobrazuje. Ďakujem vám.

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------