tak jsem tu po delší době opět zpět a opět vás musím požádat o pomoc.
Poslední dobou se mi nakupily problémy v PC, ikdyž se o PC dá se říct starám slušně, přesto se mi nevyhly některé neduhy WIN XP.
Stručné informace:
Používaný prohlížeč: Chrome
Verze IE: 8
Antivir: Avast free (občas používám CCleaner pro čístku), žádný Anti-malware nebo tak nepoužívám.
Firewall: Win XP
Problémy:
- V google chrome se mi často stává, že pokud je na nějaké stránce nějaký Applet nebo jednoduše embeed video, tak se tak v polovině případů prohlížeč i PC sekne (na 20 vteřin) a poté se objeví hláška - Následující plugin nereaguje - Flash Player. Až po ukončení naběhne i zbytek stránky a vše se "odsekne". Již jsem zkoušel Flash Player přeinstalovat, nepomohlo to.
- Občas když kliknu na něco pravým (na ploše nebo v pruzkůmníku), tak celý PC zamrzne (jakoby nemohl něco načíst z kontextové nabídky nebo tak).
- Stejné problémy s explorer.exe se mi objevují poslední dobou když jen něco dělám, např. něco někam kopíruju nebo třeba jen když průzkumník načítá náhledy obrázků v zobrazení Miniatury - prostě se to na pár vteřin sekne a ani myška nereaguje. Když něco v tu chvíli zmáčknu na klávesnici, tak až se to odsekne, tak PC pípne (i několikrát).
Logy:
Dovolil jsem si pro vás vytvořit RSIT, FRST i DDS. Snad vám to pomůže.
(v době skenování jsem měl Avast vypnutý, protože např. detekoval FRSTLauncher jako Malware)
RSIT log.txt
FRST FRST.txt
FRST Addition.txt
DDS DDS.txt
Díky za Váš čas

Přispějete na provoz fóra?