Ahoj,
poslední dobou mě trápí Bluescreen + následný restart PC. Mám herní notebook ASUS G74SX s Windows 7(přeinstalovával jsem je ani né před měsícem), v případě potřeby rozepíšu detailně komponenty atd. W7 jsou kompletně bez jakékoliv aktualizace ze strany Windows Update, jelikož mi při předposlední reinstalaci strašným způsobem zpomalily chod notebooku, musel jsem znova reinstalovat.
Z počátku jsem ho pozoroval jen při vytažení T-mobile modemu z USB(přes klasické "odebrat" ani "vysunout" se nic nezobrazovalo, takže sem ho musel prostě manuálně odpojit --> T-mobile 3G internet stále přeskakuje a je nestabilní) -- modem Huawei E1823.
Poté jsem ho 2x dostal po stiknutí tlačítka "Vypnout" v nabídce START.
Dnes jsem ho dostal i po ukončení hry League of Legends(kliknutím na "done" při Defeat/Victory).
Popis problémů: http://uloz.to/xHhukr6z/screeny-rar
Minidump složka:
Díky za odpověď
Karel

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BlueScreen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BlueScreen
Asi tě překvapí jednoduchost řešení, ale stačí nainstalovat SP1. Tím dojde k aktualizaci komponent grafického subsystému a bude to OK.
Pokud aktualizovat nechceš, pak se musíš smířit s BSOD.
Pokud aktualizovat nechceš, pak se musíš smířit s BSOD.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Děkuji za rychlou odpověď, zkusím teda nainstalovat tu SP1(bez jakýchkoliv dalších aktualizací).
V případě, že by problém přetrvával, napíšu sem.
Díky
V případě, že by problém přetrvával, napíšu sem.
Díky
OK. Ten výpis paměti co jsi upnul, právě pochází z pádu kvůli neošetřené vyjímce, která vznikne v grafickém subsystému.
Děje se to výhradně s novými ovladači od nVidia, ve Win7 bez SP1. Pokud bude ještě nějaký pád i po instalaci SP1,
upni nové minidumpy.
Děje se to výhradně s novými ovladači od nVidia, ve Win7 bez SP1. Pokud bude ještě nějaký pád i po instalaci SP1,
upni nové minidumpy.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde