Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nový HW, Blue screen při načítání windowsu

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
n 0_o b
Návštěvník
Návštěvník

Nový HW, Blue screen při načítání windowsu

#1 Příspěvek od n 0_o b »

Dobrý den,
rád bych poprosil o pomoc, koupil jsem si novou desku,paměti a procesor a při načítání windowsu mi to hází modrou smrt, počítač nejde zapnout ani v safe módu, stejná modrá smrt. Bohužel nemůžu napsat co za chybu to hlásí protože obrazovky s modrou smrtí vždy jen problikne.
HW:
Grafická karta: nVidia GTX 460
Deska: ga-970a-ud3p
Paměti: corsair cmt6gx3m3a1866c9
Procesor: fx 6300
Díky za jakýkoliv nápad na řešení
Edit: jo ještě jsem zapomněl paměti mají mít napětí 1.625V ale v biosu je ukázáno že mají 1.5(bohužel nejde změnit) stejně tak mají v biosu udanou frekvenci 1.35 pri tom by měla být 1.89 (taky nejde změnit.. :( )

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový HW, Blue screen při načítání windowsu

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste v biosu zadat "Load default settings". uložte a restartujte. Vyzkoušejte, zda se něco změní.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

n 0_o b
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od n 0_o b »

JJ to jsem zkoušel jako první, tak nějak sem si s tím hrál zkoušel měnit různá nastavení a koukal sem co to udělá :D no a nakonec sem zjistil že sata port kde sem měl pripojenej HDD byl nastavenej jinak než na IDE (což ten můj starej HDD nic jinýho asi neumí :D )tak sem to změnil na IDE a už to běží (doufám, že ste z toho pochopili co s tim bylo, protože mě to přišlo dost jako magic :D )

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Ale jistě. Byl nastaven jako AHCI a pokud tento přenos nepodporuje, pak systém padá. Kdyby bylještě nějaká problém, ozvěte se.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět