Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
problém je následující. Zapnu kompa, během pár vteřin se načte, ale hned se zase musí restartovat jelikož nenačte net. Po restartu všechno běží v pohodě. Dělá to i když třeba spadne do režimu spánku...
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
No tak měsíc dozadu sem si nechal kontrolovat log a potom to bylo v pohodě. Jenže sem jitrnice a povedlo se mi pomocí HP utility vrátit tovární nastavení, takže sem začal všechny programy sypat znova a tenhle problém se začal znova tak cca 14 dní dozadu
V logu nic nevidím, jen kápni božskou, na co potřebuješ autokms?
Zkus přeinstalovat ovladače od internetu, co máš, wifi, pevný...?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Hale mám to v kompu od tý doby co sem ho koupil ani sem nevěděl, že to tam je...no doma mám připojenej net kabelem, ale na baráku je anténa na wifi. Ovladače zkusím pořešit, ale teď sem na Šumavě u kamaráda a za 3 dny to naběhlo pokaždý. Napadlo mě, jestli modem už nebude v pytlíku...