Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Sony vaio windows 8 nenaběhnou

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dj-paja
Návštěvník
Návštěvník

Sony vaio windows 8 nenaběhnou

#1 Příspěvek od dj-paja »

U notebooku Sony VAIO SVF1521A6EW mne předinstalované windows 8 nenaběhnou hlásí to tuto chybu,na vašem počítači se nepodařilu spustim systém windows.Systém nemůže,najít uvedený soubor v počitači.Můžete mne poradit jak zpět systém rozchodim,zkoušel jsem bootovat,nevim jak to nastavit,aby proběhlo bootování z dvd díky.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony vaio windows 8 nenaběhnou

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Budete muset provést opravu systému z instal. média. bootování z opt. mechaniky musíte nastavit v biosu tak, aby opt. mechanika byla jako první. Nebo, pokud je při úvodních postech možnost otevřít boot menu (obvykle přes >F12<), start se zastaví a vyskočí tabulka bootovatelných jednotek a v ní si zvolíte opt. mechaniku.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dj-paja
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od dj-paja »

Jak se dostanu do biosu do tohoto systému mačkám shift a f8 dohromady a nic poraďte.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Klávesu, kterou se dostanete do biosu obvykle vypíší úvodní posty na displej. U každého biosu je to jiné, obvykle to je buď >Del<, nebo >F2<.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět