Zdravím kolegové,
stala se mi nemilá věc, zaviroval jsem si síť. objevil se mi tam policejní vir, a na dalším PC asi jiná havěť. jak mám postupovat? Teď jsem na jiném místě, protože od mně se na internet nedostanu.
Tom

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zavirovaná síť - tomas.till
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Zavirovaná síť - tomas.till
Naposledy upravil(a) vyosek dne 03 bře 2014 09:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Prispevek oddelen, do cizich temat se nevstupuje
Důvod: Prispevek oddelen, do cizich temat se nevstupuje
Re: Zavirovaná síť - tomas.till
Zdravim
Prispevek jsem vam oddelil do samostatneho tematu. Do cizich temat se nepise, jinak by v tom byl chaos
To mate nejakou domaci nebo firemni sit?? Vy jste jeji spravce??