Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

nenacita win

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
saiyan
Návštěvník
Návštěvník

nenacita win

#1 Příspěvek od saiyan »

Dobry podvecer prajem,
mam problem s ntb a konkretne nenacita mi win xp, vlastne po par pokusoch mi vyhodi
STOP: c0000218 (Registry File Failure)
The registry cannot load the hive (file):
\SystemRoot\system32\Config\SOFTWARE
or its log or alternate.
It is corrupt, absent, or not writable.

Begginning dump of physical memory

Neviem sa dostat do nudzoveho rezimu, pretoze sa mi po vypisani danej chyby zasekne cely ntb (takze ostava vytiahnut bateriu). Mam aj hirens boot cd, ale neviem s nim pracovat :(
SSDD

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: nenacita win

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pomocí HBCD PC spusťte (v biosu přepněte na bootování z opt. mechaniky). V DOS programs najděte utilitu HDAT a zkontrolujte, příp. opravte disk. Pokud bude vše OK, zkuste opravu systému z instal. média. V případě rozsáhlejšího poškození disku proveďte pomocí HBCD (mini XP) zálohu dat na jiný disk (flešku). Pak PC spusťte z instalačky XP a proveďte format disku. Pokud se zdaří, reinstalujte oper. systém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

saiyan
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od saiyan »

podarilo sa :)
opravene 4 chybne sektory, win spusti a funguje v pohode
dakujem
SSDD

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pravděpodobně šlo o chybu alokační tabulky NTFS. Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno