Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zmena jazyku ve Win 7 Starter

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
miroo
Návštěvník
Návštěvník

Zmena jazyku ve Win 7 Starter

#1 Příspěvek od miroo »

Dobry den,

tata si koupil netbook Acer s predinstalovanym Windows 7 Starter. Pouziva ho v Rakousku, koupil do nej flashku s 3G kartou, aby se mohl pripojit na net. Po instalaci ale padnul cely system. Windows se pak zacal sam preinstalovavat a vratilo se to asi do defaultniho prostredi (ted uz flashka s netem normalne funguje, nevim cim se to stalo predtim). Jenze se zmenil jazyk v celem Win 7 z cestiny na anglictinu a neumim to vratit zpatky. Ja bych teda nejradeji vratil zpatky cely system, ale spokojim se i jen se zmenou jazyka. Vsminul jsem si, ze pevny disk je stale z poloviny zaplnen, takze vsechno, co tam bylo predtim, tam nekde stale je, jen nevim kde. Zkousel jsem body obnovy, ty ale neexistuji. Jak bych mohl vratit zpatky aspon cestinu? Popr. kde najdu celou zalohu systemu, ktera mi ted jen zbytecne zaplnuje disk? Netbook byl kupovan v CR s legalnim Win 7 a ceskym prostredim. Dekuji mockrat

vyosek
VIP
VIP

Re: Zmena jazyku ve Win 7 Starter

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Nejlepe se obratit primo na technickou podporu micorosftu
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět