Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
vytížení CPU 100% způsobeno explorer.exe
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
vytížení CPU 100% způsobeno explorer.exe
Dobrý den, počítač mi píše 100% vytížení CPU způsobeno procesem explorer.exe. Nejsem schopný se nikam dostat je prostě zakousnutý. V task manageru se kupodivu dá pracovat (s dostatečnou trpělivostí...) jinak se nedostanu nikam. Dokonce mě překvapilo, že na nouzový režim (F8) PC vůbec nereagoval. Dokáže mi někdo poradit co s tím? Odchází CPU nebo se to dá řešit?
Re: vytížení CPU 100% způsobeno explorer.exe
A kdybych vám tu pak hodil výpis těch registrů zkontroval by jste mi je ? Ted nemám přístup k tomu PC tak potom k večeru?