Dobrý večer,
bohužiaľ sa na Vás musím obrátiť opätovne, problém je rovnaký ako som popísal prednedávnom tu:
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=4&t=133151
Znova si conexant audio message service uberá viac ako polovicu procesora, v dôsledku čoho sa PC znova prehrieva. Chcem sa opýtať či je potrebné znova nahdzovať log, alebo preskočiť potom rovno v postupu ktorý sme mi odoslali 3.10.2013 o 20:05, teda rovno uložiť na plochu fixlist.txt s tými hodnotami ako minule? Ospravedlňujem sa že znova obťažujem.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vysoká záťaž procesoru a prehriavanie vol. 2
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Re: Vysoká záťaž procesoru a prehriavanie vol. 2
Zdravim
Fixlis se pise primo na dany log, takze jeho aplikaci opakovat nemuzete
Spise v prve rade zkontrolujte chlazeni PC - ucpane vyduchy vzduchu prachem, zanesene vetraky a stav teplovodive pasty mezi CPU a jeho vetrakem...

-
- Návštěvník
Dobrý deň,
chladenie bude v poriadku, PC má len niečo vyše mesiaca, navyše teplota mimo záťaže je väčšinou niekde medzi 45 - 48 stupňov, čo je podľa mňa v norme. Aj vyťaženie procesoru je vtedy do 10 %. Ide asi skôr o ten proces "conexant audio message service". Ten aj počas nečinnosti na pracovnej ploche vyťažuje procesor na nejakých 50 %, v dôsledku čoho je celkové vyťaženie okolo 60%. A tým aj súpa teplota, na približne 60 - 70 stupňov, ako kedy.
Pred chvíľou som skúsil ten proces "conexant audio message service" ukončiť v správcovi úloh, už tam nie je, po reštartovaní PC sa zdá všetko v poriadku. Teploty poklesli na pôvodné hodnoty, tak pre túto chvíľu to vyzerá byť fajn. Keďže sa ten problém ale už opakoval, poprosil by som Vás keby ste tému ešte nezatvárali, ak by sa časom zase začal spúšťať ten proces čo vyťažuje procesor, rovno by som tu poslal log. Aby neboli na fóre pre jeden problém už 3 vlákna.
chladenie bude v poriadku, PC má len niečo vyše mesiaca, navyše teplota mimo záťaže je väčšinou niekde medzi 45 - 48 stupňov, čo je podľa mňa v norme. Aj vyťaženie procesoru je vtedy do 10 %. Ide asi skôr o ten proces "conexant audio message service". Ten aj počas nečinnosti na pracovnej ploche vyťažuje procesor na nejakých 50 %, v dôsledku čoho je celkové vyťaženie okolo 60%. A tým aj súpa teplota, na približne 60 - 70 stupňov, ako kedy.
Pred chvíľou som skúsil ten proces "conexant audio message service" ukončiť v správcovi úloh, už tam nie je, po reštartovaní PC sa zdá všetko v poriadku. Teploty poklesli na pôvodné hodnoty, tak pre túto chvíľu to vyzerá byť fajn. Keďže sa ten problém ale už opakoval, poprosil by som Vás keby ste tému ešte nezatvárali, ak by sa časom zase začal spúšťať ten proces čo vyťažuje procesor, rovno by som tu poslal log. Aby neboli na fóre pre jeden problém už 3 vlákna.

- Vyskoci na Vas okenko, do ktereho zkopirujte text nize
Kód: Vybrat vše
services.msc
- Kliknete na OK
- Najdete sluzby nize
- Conexant Audio Message Service
- U sluzby provedte toto
- Klik na ni pravym mysidlem a zvolit Vlastnosti
- Nyní klik na Zastavit
- Typ spousteni nastavit na Zakazano
- Potvrdte kliknutim na OK