Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vysoká záťaž procesoru a prehriavanie vol. 2

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
airman2655
Návštěvník
Návštěvník

Vysoká záťaž procesoru a prehriavanie vol. 2

#1 Příspěvek od airman2655 »

Dobrý večer,
bohužiaľ sa na Vás musím obrátiť opätovne, problém je rovnaký ako som popísal prednedávnom tu:
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=4&t=133151
Znova si conexant audio message service uberá viac ako polovicu procesora, v dôsledku čoho sa PC znova prehrieva. Chcem sa opýtať či je potrebné znova nahdzovať log, alebo preskočiť potom rovno v postupu ktorý sme mi odoslali 3.10.2013 o 20:05, teda rovno uložiť na plochu fixlist.txt s tými hodnotami ako minule? Ospravedlňujem sa že znova obťažujem.

vyosek
VIP
VIP

Re: Vysoká záťaž procesoru a prehriavanie vol. 2

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Fixlis se pise primo na dany log, takze jeho aplikaci opakovat nemuzete

:arrow: Spise v prve rade zkontrolujte chlazeni PC - ucpane vyduchy vzduchu prachem, zanesene vetraky a stav teplovodive pasty mezi CPU a jeho vetrakem...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

airman2655
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od airman2655 »

Dobrý deň,
chladenie bude v poriadku, PC má len niečo vyše mesiaca, navyše teplota mimo záťaže je väčšinou niekde medzi 45 - 48 stupňov, čo je podľa mňa v norme. Aj vyťaženie procesoru je vtedy do 10 %. Ide asi skôr o ten proces "conexant audio message service". Ten aj počas nečinnosti na pracovnej ploche vyťažuje procesor na nejakých 50 %, v dôsledku čoho je celkové vyťaženie okolo 60%. A tým aj súpa teplota, na približne 60 - 70 stupňov, ako kedy.

Pred chvíľou som skúsil ten proces "conexant audio message service" ukončiť v správcovi úloh, už tam nie je, po reštartovaní PC sa zdá všetko v poriadku. Teploty poklesli na pôvodné hodnoty, tak pre túto chvíľu to vyzerá byť fajn. Keďže sa ten problém ale už opakoval, poprosil by som Vás keby ste tému ešte nezatvárali, ak by sa časom zase začal spúšťať ten proces čo vyťažuje procesor, rovno by som tu poslal log. Aby neboli na fóre pre jeden problém už 3 vlákna.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Kliknete na Start a pote Spustit, pripadne pouzijte klavesou zkratku Win+R
  • Vyskoci na Vas okenko, do ktereho zkopirujte text nize
  • Kód: Vybrat vše

services.msc
  • Kliknete na OK
  • Najdete sluzby nize
  • Conexant Audio Message Service
  • U sluzby provedte toto
    • Klik na ni pravym mysidlem a zvolit Vlastnosti
    • Nyní klik na Zastavit
    • Typ spousteni nastavit na Zakazano
    • Potvrdte kliknutim na OK
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

airman2655
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od airman2655 »

Ďakujem,
po pár dňoch je stále všetko v poriadku, vďaka

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :worship: Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:

Zamčeno