Můj notebook: Acer aspire 5738ZG, win 7 64bit
Moderátor: Moderátoři
Myslím že ano, přikládám zde video jak start probíhá, http://youtu.be/7GA_vHV3ouk ,Rudy píše:Také zdravím!
Problém bude v biosu, potažmo v hardwaru. Máte v biosu zapnutou funkci >Quick boot<?
A nevěděl by jste jak tento problém vyřešit ? Díky mocRudy píše:Je to možné. Bios inicalizuje něco, co se podaří možná až na několikátý pokus. Až čas překročí nějakou nastavenou hodnotu, start PC se zablokuje.
Tak vyzkoušel jsem myši (2) a nic, zkoušel jsem jí odpojit a žádná změna pokaždé se objeví ,,mouse.... ,,Rudy píše:Vyzkoušejte jinou myš.
ok takže co mám teda udělat ? (sorry že se ptám ale v pc se až tak hodně nevyznám)Rudy píše:Neexistuje. Myš je P/S2, nebo USB.
Aha promiňte, USB (bezdrátová)Rudy píše:Já se vás ptám, zda je myš typu P/S2, nebo USB?
Takže vyzkoušel jsem všechny porty a nic žádná změna, jo a zkusil jsem to i bez myši a také žádná změna (restart byl 3* pro jistotu)Rudy píše:Zkuste ji dát do jiného USB portu. Je ale možné, že systému trvá dele, než ji detekuje (díky tomu, že je bezdrátová).
Ne nevyskytoval, ano vyzkoušel jsem i jiné myši...justyi píše:Tak vyzkoušel jsem myši (2) a nic, zkoušel jsem jí odpojit a žádná změna pokaždé se objeví ,,mouse.... ,,Rudy píše:Vyzkoušejte jinou myš.
Ňáký výpis z biosu nebo tak neexistuje ?