Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Modra smrt,nejde nic

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
alpinestars
Návštěvník
Návštěvník

Modra smrt,nejde nic

#1 Příspěvek od alpinestars »

Dobry den, nedavno jsem neco omylem zmackl na pocitaci a neco se mi stalo s mysi a klavesnici, se zaplym caps lockem mi to psalo male pismenka, nefungovaly cislo se zaplym num lockem, kdyz jsem klikal mysi se vse oznacovalo a kolecko nefungovalo, tak jsem si rekl ze obnovim system do doby kde to fungovalo, jak se to obnovovalo tak se pak restartoval pc a jak je prihlasovaci jmeno(zadne nemam) tak jako na te modre obrazovce se mi to seklo, a porad nic tak jsem ho vypnut a zapnul a najednou modra smrt, a porad dokola se to restartuje, tady je obrazek http://www.2i.cz/14484963b0 , skousel se vypalit iso programu hiren boot cd zkontroloval jsem memtest=vporadku, spustil jsem miniXP(v tym programu takova funkce) a tam jsem spustil hd-tune taky vporadku, protoze bez miniXP jsem to nemohl tam najit, jinak bez mini xp jak jsem to nabootoval to vypadalo takto: http://www.google.cz/search?hl=cs&site= ... B720%3B400 tak jsem chtel skusit potom kdyz mi nic neslo preinstalovat windows s tim ze si zanecham soubory (windows old) samozrejme se mi objevila hlaska INSTALACE SYSTEMU WINDOWS nelze instalova pozadovane soubory. soubor muze byt poskozen nebo chybet, ujistete se, ze jsou k dispozici vsechny soubory pozadovane pro instalaci, a restartujte instalaci. KOD CHYBY: 0x80070017 - to se mi objevilo , rad bych si vsechny soubory ponechal, jinak nouzovy rezim taky nejde a oprava windowsu taky nejde nevim proc. Dekuju.

jeste jsem zapomel ze se mi tet ukazalo s normalnim spustenim windows boot manager a take ty kecy ze windows fail start atd.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Modra smrt,nejde nic

#2 Příspěvek od MiliNess »

Já myslím, že to bude vadný pevný disk. Spusť v HBCD znovu HD Tune a udělej obrázek záložky Health.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět