Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

notebook DVD mechanika

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
miratan
Návštěvník
Návštěvník

notebook DVD mechanika

#1 Příspěvek od miratan »

Zdravim vas,pratele.
Az teprve dneska se dostavam k tomu ,abych Vam vsem podekoval za korektni praci a trpelivost,pri poslednim problemu s mym notebookem.Neni to idealni,ale jakztak maka.
Obracim se na Vas zase,aby ste mi pomohli kouknot na nej,pripadne co smazat,co je zbytecne atd.Noo a mimo jine mam problem s DVD mechanikou,nenacte ani to co nacetlo,tedy v ona se snazi nacist,rozrocit,ale moc se ji to nedari,zustane jakoby viset bez prace,ale chova se jako cd rom.....poradte mi postupne co s tim mam delat.Nenacte ani originalni DVD,ani se automaticky nespusti,jak to byvalo zvykem.Koncit...(asi)nekonci,ale potrebuji s tim pomoci.Diky predem. :( :( :( :(
Naposledy upravil(a) Mc_Murphy dne 27 srp 2013 18:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Thread přesunut do správné sekce. Proč to cpeš do sekce s logy?!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: notebook DVD mechanika

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
CD disky načte?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

miratan
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od miratan »

Zdravim
CD nacita sice pomalu,ale nacte a i zobrazi menu,prehra.....jaky je tedy problem???Ze by v ovladacich,poradte,jak to dat do poradku.
Dekuji :worship: :worship:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pokud CD načte (i když s obtížemi) a DVD vůbec ne, je buď vadný laserový snímač, nebo chyba firmware. Na webu výrobce jistě bude inforamce o dostupnosi firmware k vaší DVD mechanice.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

miratan
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od miratan »

Dekuji za radu.Nasel jsem tohle.Co z toho mam stahnout?Mam mechaniku HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device verze WR,firmware WR02
To se jedna o drivery?A je dulezita verze WR02?Co kdyz ji nenajdu ?

Ht-dt-st dvdram gsa-t20n ata device driver - Drivers - Windows 7 ...
http://www.tomshardware.com › Forum › Windows 7
Ht-dt-st dvdram gsa-t20n ata device driver. Tags: Drivers; Device Driver; Windows 7. Last response: November 14, 2012 4:18 PM in Windows 7. Share. res1f13.Hl-dt-st dvdram gsa-t20n ata Vista device 13. leden 2013
Hl-dt-st dvdram gsa-t50n ata device driver download for ... 6. prosinec 2012
Hl-dt-st dvdram gsa-t50n ata device download 8. květen 2012
Hl-dt-st dvdram gsa-t20n ata device - Drivers - Windows Vista ... 13. říjen 2011

miratan
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od miratan »

Ted Jsem zkousel vypalene DVD+...3ks,kde mam vypalene formaty avi a normalne nacetlo.DVD- se mu moc nelibi.To nenacetlo,nevim jestli to fakt neni v ovladacich,nevim ci upgradovat , nebo update,ale problem je ten ,ze nevim jak presne to mam udelat.Na netu jsem hledal,ale vsechno je english,a jako samostatny firmware mi to nenabidlo,jen driver.Jdu zkusit original DVD.......A nic.No Tohle mi pise Windows media player:

Program Windows Media Player nenalezl soubor. Pokud se pokoušíte přehrát, vypálit nebo synchronizovat položku, která je ve vaší knihovně, může se jednat o položku, která ukazuje na soubor, který byl přesunut, přejmenován nebo odstraněn.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Budete se muset zeptat na nějakém hw fóru, který se na problematiku firmwaru specializuje. V tomhle vám asi moc neporadím. Obecně platí: stáhnout - přehrát. Nejde ale vůbec o ovladače, ale jen a pouze o firmware. O ovladače by šlo až tehdy, pokud by systém mechaniku vůbec nenačetl.

Varování:

Odpovědět