Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Hacker?

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
xAimSt7R
Návštěvník
Návštěvník

Hacker?

#1 Příspěvek od xAimSt7R »

Zdravím,
dnes okolo jedné hodiny ráno jsem jako vždy hrál (Wolfteam) + volal na Skypu s kamarádem, najednou mě to hodilo na plochu, objevilo se mi jakoby chybové okno a v tom jsem si přečetl, že v té hře podvádím používám tzv. Wall hack (nepotřebuji podvádět, mám headset + zvuky na max takže vše potřebné slyším...), pořád jsem byl ve hře a nechápal, co se děje, ten neznámý mi psal, že je z AeriaGames (developeři) a , že jsem byl právě zabanován, vše jsem říkal ihned kamarádovi. Potom mě to vyhodilo, přihlásil se na můj účet a psal ve hře za mě a hrál místo mě, mezitím mi pořád psal v chybových oknech, že mě dokonce i slyší, ale nerozumí mi, že umí jenom anglicky, všechno bylo samozřejmě i v angličtině napsáno, napsal jsem na support z mobilu, ohledně vrácení ukradeného účtu, zatím nepřišla odpověď. Teď bych Vás chtěl požádat o pomoc, dá se nějak zjistit přes co se ke mě dostal a nebo rovnou přeinstalovat PC, vymazat disky?

Děkuji moc...

//EDIT vyosek: Odpustte si ty popohaneci prispevky, je vikend, i my mame sve rodiny, pratele a zabavu. My jsme tu ZDARMA a ve svem VOLNEM case. Pokud potrebujte urgentni pomoct, tak si zaplatte technika (s vysokym vikendovym priplatkem) a muzete se dozaodvat okamziteho reseni. U nas si bud pockate nebo, pokud se vam to nelibi, tak vlevo nahore mate tlacitko Odhlasit. Prispevek jsem odmazal a dalsi podobne vystupy nebudeme tolerovat...Navic jste na bezpecnostnim foru a hry tu neresime...
Naposledy upravil(a) vyosek dne 28 črc 2013 16:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: vysvetleni odmazani prispevku

xAimSt7R
Návštěvník
Návštěvník

Re: Hacker?

#2 Příspěvek od xAimSt7R »

Díky, když vidím, že každý dostane odpověď do několika minut a mě to tu visí 3h jsem nervní, já už kontaktoval mnoho lidí, nikdo se do toho nechtěl pouštět :)

vyosek
VIP
VIP

#3 Příspěvek od vyosek »

Neni zac, jak jsem psal, hrami se nezabyvame a je to napsano i v pravidlech fora...

Hackerske nastroje odhali i hloubkovy sken antivirem...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

xAimSt7R
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od xAimSt7R »

Nenašel nic, mám ESET smart security, prohlídku dělám každý týden a nikde nic, nejjednoduší bude přeinstalovat PC, díky za rady.

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

Jak chcete, je to vase rozhodnuti...

Neni zac :worship:

:closed:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno