Zdravím,
při otevírání programu TopStyleLite z omezeného účtu ve Win XP se mi objevovala hláška připojená v příloze. Podařilo se mi v registru, změnou oprávnění pro CLSID klíč u "Usera" na úplné řízení, tento problém odstranit a z omezeného účtu se program otvírá bez problémů. Bude nějaké vyšší riziko napadení počítače z internetu?
K internetu se připojuji přes statickou adresu a router. Firewall mám Comodo.
Dík

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Úprava oprávnění v registru - je nějaké riziko?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Úprava oprávnění v registru - je nějaké riziko?
- Přílohy
-
- Nepojmenovaný 1.jpg (29.14 KiB) Zobrazeno 535 x
Re: Úprava oprávnění v registru - je nějaké riziko?
Zdravim
V tomto pripade riziko nehrozi...
To by spise hrozilo kdyby se carovalo napr. s klici firewallu...

V tomto pripade riziko nehrozi...
To by spise hrozilo kdyby se carovalo napr. s klici firewallu...
Re: Úprava oprávnění v registru - je nějaké riziko?
Tak to jsem rád.
Díky
Díky