dobrý den-potřeboval bych poradit
chci si naklonovat disk a zvolil jsem clonezilu-stáhl jsem iso-vypálil botovací CD-restartoval-začaly nabíhat na černé obrazovce data,a skončiloto pod tabulkou,a bylo tam napsáno:
caldera DR-DOS 7.03
copyryght (c) 1976,1998 caldera inc.
all rights reserved
(DR-DOS) A:/šipka a blikající políčko-co se tam má napsat?
a tímto jsem skončil-prosím poraďte jak dál-děkuji mnohokrát Franta

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
clonezilla-uvedení do provozu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
problém zprovoznění clonezilla
problém vyřešen-program pracuje tak jak má
závada byla ve stažených souborech označených clonezilla iso i486 a iso i686-byly stáhnuty ze serveru clonezila-pravděpodobně nebyly kontantibilní s mojím hardwarem-jinak si to nedovedu vysvětlit
po daslším hledání a zkoušení jsem stáhnul iso sobory clonezila z webu e-download a ejhle všechno je v pohodě
píši to proto,že kdyby měl tyto problémy i někdo jiný tak ať ví jak na to
Franta
závada byla ve stažených souborech označených clonezilla iso i486 a iso i686-byly stáhnuty ze serveru clonezila-pravděpodobně nebyly kontantibilní s mojím hardwarem-jinak si to nedovedu vysvětlit
po daslším hledání a zkoušení jsem stáhnul iso sobory clonezila z webu e-download a ejhle všechno je v pohodě
píši to proto,že kdyby měl tyto problémy i někdo jiný tak ať ví jak na to
Franta
Re: clonezilla-uvedení do provozu
Zdravim
Temata sloucena a dekuji za infomaci.

Temata sloucena a dekuji za infomaci.