Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

prosim prosim pomoc

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
abdul99
Návštěvník
Návštěvník

prosim prosim pomoc

#1 Příspěvek od abdul99 »

Ahoj, potreboval bych poradit co je spatne s pc. Mam takovej programek - zpevnik na kytaru, ale kdyz ho chci spustit tak mi to hodi chybovou hlasku. Nafotil jsem to prt sc.
Přílohy
chyba.jpg
chyba.jpg (148.13 KiB) Zobrazeno 1023 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: prosim prosim pomoc

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Jste sice na bezpečnostním fóru, ale pokusím se odpovědět. Nevím, jaký máte OS a neznám ten program. Buď není program kompatibilní s vaším OS, nebo v něm chybí něco, co je třeba pro jeho chod. Například .NETFramework. Toro si budete muset zjistit, než se budete pokoušet o jeho instalaci.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

abdul99
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od abdul99 »

mockrat dekuji za odpoved!!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno