Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Notebook Samsung NP350E5C

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
H4nY
Návštěvník
Návštěvník

Notebook Samsung NP350E5C

#1 Příspěvek od H4nY »

Zdravim, od vcerejska mam dost zavazny problem. Mam zakoupeny Notebook Samsung NP350E5C, byl tam predinstalovany OS Win8 avsak ten mi nepadl nijak do oka. Byl jsem zvykly na Win 7 tak jsem provedl downgrade. Downgrade byl uspesny, vse slapalo, tak jak ma. Od vcerejska se mi system zhroutil (neznam pricinu) tak jsem pouzil recovery, ktery jsem mel manualne vytvoren. Stiskl jsem F4 pri startu systemu a notebook se zblaznil. Pri startu se mi nezobrazilo vubec nic, jen cerna nekonecna obrazovka. Cekal jsem 30-40 minut jestli se neco nestane a s prekvapenim nestalo. Restartoval jsem tedy notebook, ale zase cerna obrazovka, restartoval jsem ho 4x a porad stejny problem. Zkusil jsem preinstalovat Windows, naformatoval disk a stejne to nepomohlo. Trochu jsem si v tom pohral. Rozebral jsem NTB, vyresetoval CMOS. Pri vyresetovani me to hodilo automaticky do BIOSU, tak jsem nastavil vse znovu, opet restartoval a zase nic, jen cerna obrazovka. NTB pri tom sviti, ale asi necte zadne data, zkousel jsem i prohodit RAMky (4+2GB zn. Samsung). Po nejake dobe jsem zjistil ze system lze spustit pouze z BIOSU a to timto zpusobem. Zajel jsem do BIOSU (klavesa F2) v BIOSU jsem najel do karty EXIT a poradne jsem se podival, nasel jsem BOOT OVERRIDE a můj HDD + mechaniku (PO: ST500LM012 HN-M500MBB a P4:TSSTcorp CDDVDW SN-208DN) najel jsem tedy na HDD a potvrdil "entrem" W7 najel, ale jen pres LOADER. Nainstaloval jsem tedy ovladace, resetoval NTB, najel do BIOSU a spustil system pres BOOT OVERRIDE, ted uz W7 najel klasicky bez LOADERU. Prosim je tu nekdo, kdo by tomuto problemu trochu porozumel? Zkousel jsem toho uz dostatek a spoustet Windows pres BIOS se mi nezda jako bezny postup a je to opravdu dost otravne. Dekuji za vsechny rady a napady :)

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Notebook Samsung NP350E5C

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
nejak tema "zapadla" :)
ako prve by som skusil vratit W8
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Odpovědět