Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunguje bootovanie
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Nefunguje bootovanie
Zdravím, sekal mi počítač tak som chcel preinštalovať windows xp, teraz mám 2 nefunkčné OS pretože ešte predtým som mal jeden nefunkční. Problém je v tom že keď dám bootovať z usb tak mi vypíše niečo takéto:
SYSLINUX 6.04 CHS Load error - Boot error
a potom ešte
Boot Failure
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in Selected device
usb som robil cez unetbootin a skúšal som xp prof. xubuntu a skúšal som aj ubuntu a xp prof. cez CD
v biose mám všetko myslím dobre nastavené, aj USB legacy na enabled
čo to môže byť? to usb nemá byť náhodou autorun? mne to otvára na notebooku ako normálne usb
SYSLINUX 6.04 CHS Load error - Boot error
a potom ešte
Boot Failure
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in Selected device
usb som robil cez unetbootin a skúšal som xp prof. xubuntu a skúšal som aj ubuntu a xp prof. cez CD
v biose mám všetko myslím dobre nastavené, aj USB legacy na enabled
čo to môže byť? to usb nemá byť náhodou autorun? mne to otvára na notebooku ako normálne usb
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje bootovanie
Zdravim,
trochu spomalme. Skusime to najprv z CDcka. Mate originalne instalacne medium pre Windows, ktory chcete instalovat?
trochu spomalme. Skusime to najprv z CDcka. Mate originalne instalacne medium pre Windows, ktory chcete instalovat?
Nie nemám, mám iba product key, kamarát ktorý sa do toho trocha viac vyzná prišiel dávnejšie ku mne a skúšal bootovať z CD ale nešlo to, hovoril že je asi pokazená CD-rom tak asi len cez usb to pôjde
tak mal by to byt windows xp professional SP3 32-bit
môže to byť tým že bol zle vypálený obraz iso? lebo keď som mal zapnutú plochu dal som usb, otvoril som ho a tam spustil setup, potom sa reštartoval pc a ďalej to nešlo
môže to byť tým že bol zle vypálený obraz iso? lebo keď som mal zapnutú plochu dal som usb, otvoril som ho a tam spustil setup, potom sa reštartoval pc a ďalej to nešlo
Pracovnú plochu, z tadiaľ som to inštaloval a potom reštartoval
Robím ju v Universal USB Installer 1.9.3.4
Robím ju v Universal USB Installer 1.9.3.4
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Skuste toto
http://wintoflash.com/download/en/
Ale urcite hlavne pozrite bios, ci mate nastavene bootovanie z toho usbcka.
http://wintoflash.com/download/en/
Ale urcite hlavne pozrite bios, ci mate nastavene bootovanie z toho usbcka.
Tak skúšal som stiahnuť ten program, no s ním som do notebooku stiahol aj vírus qvo6 a neviem sa ho zbaviť :/
Nejako mi to nepomohlo, skúšal som v biose ešte niečo nastaviť (skúsil som všetko čo sa mi zdalo že má niečo spoločné s bootovaním da5 na enabled) a už mi nepíše tie hlášky.
Teraz keď dám bootovať tak mám len toto _ a bliká to, na usbčku led tiež bliká.
Nejako mi to nepomohlo, skúšal som v biose ešte niečo nastaviť (skúsil som všetko čo sa mi zdalo že má niečo spoločné s bootovaním da5 na enabled) a už mi nepíše tie hlášky.
Teraz keď dám bootovať tak mám len toto _ a bliká to, na usbčku led tiež bliká.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete si proste pripojit druhu CD mechaniku k pocitacu? Mozno to bude najrychlejsia cesta.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
MaGrO píše:Tak skúšal som stiahnuť ten program, no s ním som do notebooku stiahol aj vírus qvo6 a neviem sa ho zbaviť :/

Klik pravým na zástupce -> Vlastnosti -> smazat http....Jasper TN píše: Už jsem na to přišelTa mrcha upravila cestu přímo v zástupci pro spuštění.
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" http://www.qvo6.com/?utm_source=b&utm_m ... 1365067574
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
cernohous13 - ten postup som našiel aj ja ale zo začiatku mi to nešlo až teraz, divné.. ale ďakujem
sudanec - tak k dnešnému dňu som skúsil už 5 diskov (1 ubuntu, 3 windows xp,1 windows 98) a ani jedno nešlo, takže by mala byť určite zlá mechanika len problém bude že to sú ešte tie staré ploché káble tak či ešte také kúpim :/
sudanec - tak k dnešnému dňu som skúsil už 5 diskov (1 ubuntu, 3 windows xp,1 windows 98) a ani jedno nešlo, takže by mala byť určite zlá mechanika len problém bude že to sú ešte tie staré ploché káble tak či ešte také kúpim :/
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ale urcite ano. Ak by nie, tak si taku pozicajte od kamarata. Na den ju isto niekto ozelie.
Alternativne mozte mat CD mechaniku cez USB. Ale to nie je dvakrat idealne ked s tym bootovanim z usb mate problem.
Alternativne mozte mat CD mechaniku cez USB. Ale to nie je dvakrat idealne ked s tym bootovanim z usb mate problem.
Tak našiel som ešte starý počítať, ktorý nefungoval tak som vybral mechaniku, vymenil a tez mi už všetko pekne fičí
Teraz snáď už žiadne problémy nebudem mať, ďakujem veľmi pekne sudanec

Teraz snáď už žiadne problémy nebudem mať, ďakujem veľmi pekne sudanec