Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zdravím, mám problém s BSOD. Povedla se mi pořádná blbost. Stáhl jsem si program na mountovaní imagů od microsoftu a byla tam podivná manuální instalace která spočívala v překopírování driveru.sys(od aplikace) do system32/drivers a následné otevření sys driveru v aplikaci.V tom problém není, ale teď nastává má chvíle... Omylem jsem se překlikl a místo toho sys souboru který jsem tam překopíroval jsem v programu otevřel wimmount.sys . Teď už jsem dostal dvě BSOD, a do windows se dostanu jen v safe modu. Program se jmenuje VCdControlTool a měl by pracovat úplně normálně, to já jsem udělal chybu. Tímto žádám o pomoc.
Tak teda ta Poslední konfigurace funguje, děkuji za pomoc. Jen se zeptám, musím to tak dělat při každém startu PC? (Asi ne, že?) Kdyby na mě ještě vyskočila ta modrá potvora, dám vědět. Ještě jednou díky za pomoc.
Použiješ-li poslední známou funkční konfiguraci, použije se v registru klíč s konfigurací ovladačů, se kterou šel počítač ještě spustit a stačí to udělat pouze jednou.
Z mého pohledu je chyba přímo v ovladači wimmount.sys.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde