Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Modrá smrt - hry

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
kendziro
Návštěvník
Návštěvník

Modrá smrt - hry

#1 Příspěvek od kendziro »

Zdravím počítačový kouzelníci,
řeším tento problém již několik dní a dochází mi nápady :)... Problém se stává po určité době hraní hry, hraju celkem 4 hry a u všech je to stejné.. Podezření jsem měl na grafiku, tak jsem tam dal jinou, silnější, přeinstaloval ovladače, bohužel to dělá stále... Udělal sem vyčištění registrů, memtest mi ukázal 1 error, bohužel nevím jaký... antivirák čistý...
Složka minidump je prazdna, tak ji sem nemuzu hodit... Prilozim soubor, kde mam vyfoceno, co jsem mel na obrazovce, cislo se pokazde meni, neni to jen jedno cislo, stale stop: 0x000xxxxxx (meni se, zatim nebylo stejne po 3 padech co jsem sledoval)..

Budu rad za kazdou radu... :)
Přílohy
bluedead.jpg
bluedead.jpg (213.48 KiB) Zobrazeno 1454 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Modrá smrt - hry

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud vám Memtest ukázal chybu, může být problém právě tam. Pokud máte RAM ve více modulech, otestujte každý zvlášť a pak vložte pouze ten/ty modul/y, které nevykazují chybu. Nemáte v PC něco přetaktováno?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

kendziro
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kendziro »

Dobrý večer,

teď jsem zkusil vyndat po jedné paměti, mám 2x1GB ddr2 a spustit memtest, u jedne mi to ukazalo 1 chybu u druhe mi to ukazalo do 5% asi 6 chyb a 2x mi to restartovalo, z toho jednou modra smrt jako pri hrach... Odhad je tedy, ze to bude nejspis pametmi, chapu to dobre??

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Chápete to zcela správně. Paměti mají nejakou chybu. Pokud si nějakou RAMku můžete vypůjčit, udělejte to a vyzkoušejte chod PC. V některých přpadech může být na vině i komunikace se zákl. deskou. Pak si teprve pořiďte nové.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

kendziro
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od kendziro »

Tak jsem koupil dve nove a zatim je to bez padu :)... Snad to vydrzi :)...

Diky moc za rady... Moc pomohlo :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)

Varování:

Zamčeno