Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomůžete mi? PC blbne

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
zabacek98
Návštěvník
Návštěvník

Pomůžete mi? PC blbne

#1 Příspěvek od zabacek98 »

Dobrý den,
již v minulosti jsem zde dával log z RSIT, ale nikdo se mi neozval. Nejspíše kvůli tomu, že log z RSIT se mi nevešel na jednu odpověď a tudíž jsem ho musel dát na dvě. Poté jsem někde tady četl, že hledáte témata bez odpovědi.

K tomuto tématu: Již delší dobu se potýkám s problémy v pc. Počítač zapnu, vyskočí na mě tabulka, že hledá a opravuje chyby, poté se restartuje, zase něco hledá a pak naskočí. Pořád dokola. Podotýkám, že počítač se zasekává a je celkově pomalejší.
Mohu jsem tedy vložit log z RSIT až mi někdo odpoví, aby se nestalo zase to, jako jsem to popisoval na začátku?

Děkuji za ochotu a pomoc

Roli
VIP
VIP

Re: Pomůžete mi? PC blbne

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, ano dej mi sem log.txt z Rsit podívám se na to :)
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Roli
VIP
VIP

Re: Pomůžete mi? PC blbne

#3 Příspěvek od Roli »

zabacek98

Pokračuj TADY s Naughtym.

Zde :lock:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic: