aoy, prosím o pomoc.ntb lenovo,wnd7
asi za to můžu sama: po normálním startu se mi u šipky od myši stále točilo kolečko, jako když hrozně dře,hledala jsem, co dělá, ale nenašla, tak jsem se snažila najít, jak spustit jen to nejnutnější, abych se postupně dopracovala, k problému, jenže pak jsem něco někde odškrtla, že nechci spouštět, no a od té doby mám jen nouzový režim a ať dělám co dělám, nemůžu na nic přijít. uznávám, že jsem se slušně řečeno silně přecenila a proto prosím zkušenější o záchranu. Snad nebude nutná přeinstalace, tahle krabička ani nemá CD mechaniku. Předem moc děkuji eva

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
jde jen nouzový režim, prosím pomoc :cry:
Moderátor: Moderátoři
Re: jde jen nouzový režim, prosím pomoc :cry:
myslíš navázat nějaké běžící téma? Listla jsem pár stránek a nenarazila na stejný problém.Většinou mi přišlo, že jsou na tom hůř.
Jinak moc děkuju už funguju.Měla bych se vzdělávat taky jinak než jen nakupovat po netu...:-(Tyhle věci jsem ještě vnímala trochu v dosu, ale pak jsem ustrnula jen v užívání fungujícího:-) Ještě jednou díky.
Jinak moc děkuju už funguju.Měla bych se vzdělávat taky jinak než jen nakupovat po netu...:-(Tyhle věci jsem ještě vnímala trochu v dosu, ale pak jsem ustrnula jen v užívání fungujícího:-) Ještě jednou díky.