Nefunguje mi google, facebook, youtube a další webové stránky. vždy to napíše:
Bohužel jsem nezjistil jak se nahrává obrázek(jsem zde nový, ani jsem se nemohl registrovat protože nemohu na svůj gmail účet), takže zde je text:
Why do I see this page?
Facebook, eBay, Myspace, Tumblr, Twitter, Google, YouTube, IMDB and many other sites have been blocked.
We have noticed some unusual activity from You recently.
To get access to all of these pages agin please verify that You are a human.
I-------------------------I
IClick here to verify I
I-------------------------I
After completing a survey You will receive instructions how to access these pages again.
We´re sorry to cause You any discomfort and hope You understand.
Překlad:
Proč vidím tuto stránku?
Facebook, eBay, Myspace, Tumblr, Twitter, Google, YouTube, IMDB a mnoho dalších míst byly zablokovány.
Všimli jsme si nějakou neobvyklou aktivitu od Tebe nedávno.
Chcete-li získat přístup ke všem těchto stránek agin ověřte, že jste člověk.
I ------------------------- I
IClick zde pro ověření I
I ------------------------- I
Po dokončení průzkumu obdržíte návod, jak přístup na tyto stránky znovu.
Je nám líto, způsobit, že žádné potíže a doufám, že jste pochopili.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
prosím pomoc vůbec nevímco stím
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: prosím pomoc vůbec nevímco stím
Zdravim, pekny vecer preji a vitam Vas u nas na foru
Z kristalove koule se spatne vesti a navic mi zapadla do snehu, takze zatim nevim kde muze byt ten virus co pisete
Ale dosti legracek, kouknem na to
Poprosim Vas o log z RSIT dle tohoto navodu http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895