Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Mobile Intel 4 Series Express Chipset VSYNC

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Arkash
Návštěvník
Návštěvník

Mobile Intel 4 Series Express Chipset VSYNC

#1 Příspěvek od Arkash »

Dobrý den . Slyšel sem o vaším fóru samé chvály a proto sem se rozhodl požádat o radu . Četl sem váš topic o zásadách psání do této sekce a ikdyž se o vir nejedná myslím že to sem patrí .
Mám tuhle grafickou kartu Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family , Integrovanou v notebooku . Dle jejich oficialnych navodu bych mnel mit v nastveni 3D moznost vypnuti Vertikálné Synchronizace ( Dále už jen VSYNC) . Stáhnul sem i nejnovjší ovladač a nič . Mám v jejich menu pri položke VSYNC jenom Zapnuto / řízené softwarem .
Tak já bych se Vás rád zeptal jakej jinej spúsob ješte existuje na to abych prinutil kartu VSYNC vypnout . Když to pres "officialny" driver nejde ...
Doufám že mi budete ochotný a schopny pomoci .
Dekuju dopredu .
S pozdravom Arkash .

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobile Intel 4 Series Express Chipset VSYNC

#2 Příspěvek od Rudy »

Arkash píše:Dobrý den . Slyšel sem o vaším fóru samé chvály a proto sem se rozhodl požádat o radu . Četl sem váš topic o zásadách psání do této sekce a ikdyž se o vir nejedná myslím že to sem patrí .
Mám tuhle grafickou kartu Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family , Integrovanou v notebooku . Dle jejich oficialnych navodu bych mnel mit v nastveni 3D moznost vypnuti Vertikálné Synchronizace ( Dále už jen VSYNC) . Stáhnul sem i nejnovjší ovladač a nič . Mám v jejich menu pri položke VSYNC jenom Zapnuto / řízené softwarem .
Tak já bych se Vás rád zeptal jakej jinej spúsob ješte existuje na to abych prinutil kartu VSYNC vypnout . Když to pres "officialny" driver nejde ...
Doufám že mi budete ochotný a schopny pomoci .
Dekuju dopredu .
S pozdravom Arkash .
Tak to asi nebudeme. Toto je natolik speciální záležitost, která se týká ovladače karty. V naší sekci hardware řešíme pády systému, nefunkčí PC, nebo jejich části. Už v popisu sekce máme, že nejsme schopni konkurovat specializovaným hw fórům a že se o to ani nebudeme snažit: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=54&t=108760 . Doporučuji vám jednak googlit a pokud se nic nedovíte, poptejte se na něterém hw fóru, např.: http://www.svethardware.cz/forum/forum. ... 1b3f0ef83c . Myjsme především fórum bezpečnostní. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno