Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Neustálé BSOD na novém notebooku

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Neustálé BSOD na novém notebooku

#1 Příspěvek od Ashok28 »

Zdravím,

koupil jsem si nový notebook ze série MSI G70 a po instalaci pár běžných programů s ním mám problém. Ihned po přihlášení se mi vyhodí modrou obrazovku (která už v osmičkách nevypadá naštěstí tak děsivě :D). Zajímavé je, že se to děje jenom na jednom profilu, v ostatních mi vše funguje bez problému.
TADY posílám obsah minidump adresáře, snad z něho něco vyčtete.

Předem díky za pomoc!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Neustálé BSOD na novém notebooku

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Minidumpy ukazují na chybu v ovladači síť. karty Atheros. Zkuste přeinstalovat ovladač.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od Ashok28 »

Vykonáno, problém bohužel přetrvává.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Jste si jist, že instalujete správný ovladač?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od Ashok28 »

Ano, 100% jistý. Jedná se o síťovou kartu Killer Gaming Networking E2000, ovladače sem našel na internetu ihned a jsem si jist že jsou správné.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Ten ovladač, na němž to padá, patří ale síť. kartě Atheros.

Varování:

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od Ashok28 »

No, ano výrobce té síťové karty je Atheros model Killer E2200.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od MiliNess »

Omluva za vstup.
Jak již kolega uvedl, jedná se o chybu v ovladači e22w8x64.sys, což je ovladač ethernetového adaptéru
Killer e2200 PCI-E Gigabit Ethernet Controller. Tato chyba se projevuje při používání nové verze Skype.
Poslední verze je tuším 8.0.2.38, kterou už tam pravděpodobně máš. Budeš tedy muset čekat na novou verzi ovladače.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#9 Příspěvek od Ashok28 »

Díky, už je mi jasné proč to dělalo jenom v jednom profilu, bylo tam totiž nastaveno aby se Skype spustil automaticky po startu.
Díky za pomoc :closed:

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#10 Příspěvek od MiliNess »

I za kolegu, nemáš zač.

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#11 Příspěvek od Ashok28 »

Tak problém se vyskytl znovu, no teď už trochu jinak. Rozhodl jsem se koupit si Windows 7, jelikož osmičky mi absolutně nevyhovovali a naivně jsem doufal, že problémy zmizí. Instalace sedmiček také byla dost příšerná a maturoval sem nad ní 2 dny ale nakonec se mi povedla.
No, bohužel problémy jsou zpět, jenom teď už nejsou tak jednoznačné jak předtím. Někdy mi BSOD vyskočí u Chromu, někdy u Minecraftu a někdy i u Office. Už začínám litovat že sem si ten notebook kupoval, uvažuji jestli ho nedám reklamovat.
Tady přikládám poslední vytvořený minidump soubor: https://www.dropbox.com/s/shm2scy2xksly ... 994-01.rar

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#12 Příspěvek od MiliNess »

Opět to vypadá na ovladač e22w8x64.sys (Killer e2200 PCI-E Gigabit Ethernet Controller)
Také by to eventuelně mohl způsobovat nějaký síťový filtr. Je tam bflwfx64.sys (Bigfoot Networks)
nebo by v tom mohl mít prsty Norton.

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#13 Příspěvek od Ashok28 »

No dobře, co bys teda navrhl jako první? Vyskoušel sem nainstalovat starší drivery (měl sem nejnovější) no nijak to nepomohlo, jenom u jedné verze mi nejela vůbec Wifi. BSOD se ale zobrazovalo pořád, řekl bych že ještě častěji. Mám vyskoušet odinstalovat Norton? Nebo stačí vypnout firewall?

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#14 Příspěvek od MiliNess »

Nejprve zkus odinstalovat Norton a dočasně nahradit Microsoft Security Essentials.
Pak napiš, jestli to také padá.

Ashok28
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#15 Příspěvek od Ashok28 »

Vykonáno, bohužel modrá obrazovka naskočila zas. Teď už skáče ale jenom na takovou milisekundu, že si stihnu jenom všimnout tu modrou ale to je tak vše. Navíc se tentokrát ani neobjevil nový soubor v minidump adresáři.

Zamčeno