Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zostava

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Johny17
Návštěvník
Návštěvník

Zostava

#1 Příspěvek od Johny17 »

Bude toto stačiť na výkonnú zostavu ? A bude to vôbec spolupracovať (kúpil by som to cez alzu Skladám si svoju prvú zostavu a nechcel by som niečo pokaziť :) )

Procesor AMD Athlon II X4 631

Základná doska ASROCK A75 Pro4-M

Operačná pamäť Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Blue Vengeance

DVD napaľovačka ASUS DRW-24B5ST černá

Počítačová skriňa Cooler Master K380

Redukce 1x4pin konektor --> 2x3pin konektor 5V a 2x3pin konektor 12V

Ventilátor Cooler Master SickleFlow 120 Red LED

Chladič na procesor Cooler Master Blizzard T2

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zostava

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Myslím, že se toto dá pokládat za celkem dost výkonnou sestavu. Jakou tam hodláte osadit gr. kartu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Johny17
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Johny17 »

Poradili by ste mi nejakú :???: (rozmýšľal som nad GAINWARD GT640 1GB DDR3 tež na alze)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Johny17 píše:Poradili by ste mi nejakú :???: (rozmýšľal som nad GAINWARD GT640 1GB DDR3 tež na alze)
Ta by byla solidní, ale záleží na tom, co od toho očekáváte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Johny17
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Johny17 »

Poriadny stroj na hranie hier a čo najlacnejší aký sa dá poradili by ste mi nejaké komponenty ? :???: :???:

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od tuvok07 »

Pořádný stroj na hraní her a co nejlacinější?
Buď budete mít nadupanej stroj na hry - nebo levné PC, oboje dokupy nejde. Hry jsou nejnáročnější software vůbec. Ať ušetříte na čemkoliv, může nastat problém....
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

tuvok07 píše:Pořádný stroj na hraní her a co nejlacinější?
Buď budete mít nadupanej stroj na hry - nebo levné PC, oboje dokupy nejde. Hry jsou nejnáročnější software vůbec. Ať ušetříte na čemkoliv, může nastat problém....
Zcela se ztotožňuji s tímto názorem. K hraní her bych doporučil kartu stejného typu, ale s dvojnásobnou velikostí paměti.

Varování:

Johny17
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od Johny17 »

Bola by nejaká doska ktorú by ste mi doporučil ? (na hranie hier)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Rudy »

My tu nejsme sice hardwarová poradna, nicméně něco bych mohl doporučit.

1. Použít platformu Intel, nejlépe nějakou desku se sc 1155 (minimálně). Např: http://www.alza.cz/gigabyte-z77-d3h-d325226.htm .
2. CPU čtyřjádro, např: http://www.alza.cz/intel-core-i5-3470s-d331601.htm .
3. Velikost RAM a ostatní bych ponechal.
4. O grafice jsme hovořili.
5. Vzhledem k velikosti instalací HDD min 1TB. Přednost bych dal WD.

Hraní her není levná legrace. :)

Varování:

Zamčeno