Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zaviroval jsem viry.cz
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zaviroval jsem viry.cz
Já jsem takový vůl. Mohl by se prosím někdo podívat na článek igiho o policejním viru. Jsem chtěl ukázat jak to vypadá a nějak jsem to asi zaviroval, neb mi to hned bloklo 

Re: Zaviroval jsem viry.cz
Zdravim
Nic jste nam nezaviroval, jen antivir ten kod co jste tam dal oznacil jako skodlivy, zkuste se tam dostat a ten kod odmaznout - nejlepe asi vypnete stity antiviru...

Nic jste nam nezaviroval, jen antivir ten kod co jste tam dal oznacil jako skodlivy, zkuste se tam dostat a ten kod odmaznout - nejlepe asi vypnete stity antiviru...
Pěkný den,
už dva dny bojuji s touto hydrou
a konečně spěji ke konci a taková bota. Nešlo by to z vaší strany zařídit? Jsem si víceméně jistý, že jsem si to s PC vysekal a nechci to podstoupit znovu. 
už dva dny bojuji s touto hydrou

Děkuji. PC se tváří v pohodě, dnes jsem řešil asi 16 webů, taky jakžtakž v pohodě
vyzkouším.
Tak teď jsem tam byl, ale nějak jsem nepřišel na to jak to smazat, popř.upravit?

Tak teď jsem tam byl, ale nějak jsem nepřišel na to jak to smazat, popř.upravit?
Noo toto nevim jestli tam ma kolega Igi prave povoleno, moc tam nepisu...Jeste zkuste zabadat kdyztak...
Pokud tam moznost neni, tak mu napiste na igi(zavinac)viry.cz at to pripadne odmazne
Pokud tam moznost neni, tak mu napiste na igi(zavinac)viry.cz at to pripadne odmazne

Děkuji za ochotu
píši Igimu