Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s vypalovačkou - nelze zapisovat na mechaniku

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
funmaker
Návštěvník
Návštěvník

Problém s vypalovačkou - nelze zapisovat na mechaniku

#1 Příspěvek od funmaker »

Zdravím,
už zhruba týden mám problémy při vypalování DVD. Vypaluji video DVD (nebo vlastně i cokoli jiného) dostanu se do třetiny nebo dvou to je různý najednou vypalovačka ztichne za chvíli mi ashampoo burning studio zahlásí nelze zapisovat na mechaniku a že záznam dvd se nezdařil, klasika. Totéž se mi stane i když vypaluji přes pinnacle studio ultimate. našel jsem tu spoustu témat která se týkají těchto potíží ale ani jedno ze dvou nejčastějších řešení nezabralo. zkoušel jsem DVD ze tří různých balení dvou různých značek takže tady chyba není. Měl jsem cca 4 až 5 let starou mechaniku asus tak jsem si tam nechal dát novou lg ale nepomohlo. Jediné co zdánlivě "pomohlo" byl můj zoufalý pokus s obnovením systému k datu cca týden zpět. toto řešení však fungovalo jen do doby než jsem počítač vypnul a při té příležitosti se nainstalovaly aktualizace win xp. dnes po zapnutí pc první dvd na odpis, stejný problém. Uznejte sami že zkazit 4 dvd z pěti není normální a na rychlosti vypalování nezáleží ať nastavim jakou chci je to jedno.
Předem díky za pomoc, mám před vánocema dost vypalování a nechci hned lítat do servisu a bejt dva nebo tři dny bez pc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s vypalovačkou - nelze zapisovat na mechaniku

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Nejprve zkuste mechani odebrat ve správci zařízení. Pak PC restartujte. Mechanika bude při následujícím startu načtena. Pak znovu zkuste vypalovat. Problém ale může být i ve firmware.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

funmaker
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od funmaker »

tak vypalovačku jsem odebral pc restartoval a stále stejný problém. vypalovačka je fungl nová na staré mi to dělalo taky (proto jsem koupil novou) a jediný postup jak jí rozchodit je zatím obnova systému ovšem jen do chvíle kdy pc vypnu a nainstaluju automatický aktualizace :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste opravu systému. Nevím, jaký máte OS, příslušné návody zde: http://forum.viry.cz/viewforum.php?f=46 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

funmaker
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od funmaker »

Díky za tip, ale zdá se, že se mi tam hádaly ovladače. Po použití Driver cleantool je jak se zdá problém vyřešen. Uvidíme zítra.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

I toto je možné. Nemáte zač!

Varování:

Odpovědět