Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl uspěšně obnoven

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
laikPC
Návštěvník
Návštěvník

Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl uspěšně obnoven

#1 Příspěvek od laikPC »

Zdravím ľudia.

Potrebujem pomôcť. Môj notebook v poslednom čase dosť hapruje... Využívam ho denne na emaily, občas si kuknem nejaký seriál, film. Nič viac nič menej. Posledný mesiac mi denne pár krát zamrzne obrazovka na pár sekúnd a po nej mi vyhodí túto hlášku: Ovladač zobrazení Amd driver přestal odpovídat a byl úspěšne obnoven.

Zaujímavé na tom všetkom je, že mi toto robí jedine keď som pripojený na internet. Akonáhle pozerám nejaký film alebo riešim niečo v Exceli či Worde do práce nič také sa nestáva. A ešte jedna poznámka a to, že akonáhle môj jediný zdroj energie je bateria v notebooku, tak interval tejto chyby je častejší, ako keď ho mám pripojený v sieti.

Čo by ste mi odporučili urobiť? Mám ho ešte stále v záruke, ale je kupovaný na Slovensku a ja sa tam nenachádzam a ani tam nejazdím.

Hlavne veľký ajťák nie som, čiže somnou opatrne :o

HP ProBook 4520s
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3
ATI Mobility RAdeon HD 6370

Ľudia kľudne ma zahrnte otázkami, chcem to vyriešiť a dúfam, že sa nájde nejaký schopný človek čo pomôže

Dík

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl uspěšně obnove

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste přeinstalovat ovladač gr. karty, příp. ovladače zákl. desky. Pokud by to nepomohlo, přichází v úvahu reklamace, protože se může jednat o hw chybu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno