Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

zamena OS

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
paboz
Návštěvník
Návštěvník

zamena OS

#1 Příspěvek od paboz »

Zdravim ve spolek.
Asi sami vite ze s detmi je porad vzruso i kdyz jsou dospele.Starsi dcera uz nebydli doma vznikl ji probelm z notasem je nanim nebo vlastne byl legalni OS wista jeste jak bydlela doma jsem ji delal u noveho zalohu OS.
Nyni ji miste bydliste v nejakem servisu rekli ze pouze to zachrani a nejlevneji vyjde preinstalace chteli 1500 kč.
Jelikoz vedela ze pro me to nebude problem tak minuly tyden dorazila z notasem ovsem nejakou zalohu na cd kde ji ma to nemela poneti vlaste ani nevedela o cem mluvim.
Tak me v tom momentu nenapadlo nic lepsiho a pouzil jsem ins.cd od noveho notase z Win 7.
vsechno funguje ale ted me tak napadlo jak to je se stahovanim aktualizaci a jestli ten os bude na obou jako legalni ? A nebo kdybych to chtel hrotit do krajnosti jak to je z legalnosti.?

vyosek
VIP
VIP

Re: zamena OS

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Pokud tam byly legalni vista, tak tam nemuzete jen tak dat W7

Bud tam date visty a pouzijete seriove cislo na ne nebo si musime zakoupit licenci na W7...

Mozna maji tusim microsoft nejaky upgrade balicek z vista na W7 a je levnejsi...

Nejlepe by bylo kontaktovat microsoft a oni poradi jak to je presne...

Ale dle meho, pokud jste tam nainstalovat W7 (ale predtim tam byla legalni vista), tak ty W7 ted legalnosti nevoni, nota bene nevm jake seriove cislo jste tam zadal
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

paboz
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od paboz »

No prave to me trochu udivilo zadne cislo to po me nechtelo.Na starem stolnim Pc mam XP a tam se zadava takove dlouhe cislo.
Tu 7 mam na 3 cd to kdyz jsem zprovoznoval lonsky notas a delal zalohu OS podle napovedy.
Takovou samou zalohu jsem delal i na tom prvnim notasu asi pred 4 roky Vista tam byli 2 cd akorat jak se dcera stehovala tak se proste stratily.Samozrejme uz nema ani ucet od notase.
Prozatim oba notasy funguji .

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Ono na tom CD je tzv tovarni zaloha...Proto to nechtelo ani to seriove cislo, pac si jej uz to CD pamatuje...

Ja bych kontaktoval microsoft, oni poradi jak to presne je, ani ja presne neznam tuto jejich politiku s licencemi..
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět