Dobrý deň. Mám takýto problém. Neustále mám problémy s pripojením na svoje WiFi. Tieto problémy riešim buď cez "Riešiť problémy" alebo odpojením routeru a všetkých káblov od siete. Podľa môjho názoru, aj podľa názoru môjho známeho chyba nie je v routeri alebo v ntb. Pri riešení problémov mi neustále vypisuje tieto chyby:
Skúšal som ich riešiť pomocou internetu, no neúspešne. Pokúšal som sa nájsť ovládače na adaptér, no žiadny výsledok. Viete o niečom, čo by mi pomohlo vyriešiť tieto problémy?
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
WiFi adaptér buď není zapnut, nebo má nějakou chybu v ovladačích. Zapnutý adaptér byývá na NB signalizován kontrolkou se symbolem antény. Pokud nesvítí, je adaptér vypnut. Najděte na NB ovl. prvek, kterým se zapíná a zapněte. Pokud je zapnut, otevřte správce zařízení a zkontrolujte, zda je v systému vidět a zda není u něj nějaká výstraha.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.