Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o radu - chybí mi v PC ruční nastavení zvuku (dírky)

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Antusek
Návštěvník
Návštěvník

Prosím o radu - chybí mi v PC ruční nastavení zvuku (dírky)

#1 Příspěvek od Antusek »

Dobrý den, prosím o radu. Přendal jsem počítač za lepší. Mám v něm zvukovou kartu Realtek. Chybí mě u té zvukové karty ruční nastavení jednotlivých barevných zdířek v PC, abych si mohl ručně nastavit, pro co která bude. Když se dostanu na kartu zvuku, mám již to tam přednastaveno a nejde to měnit (viz obrázek). U starého PC mám také zvukovou kartu Realtek a když tam konektor zastrčím do barevné zdířky, objeví se obrázek, kde nastavím, na co ta zdířka bude. Případně je na to nějaký prográmek?. Přepnul jsem to do stejných zdířek dle barvy, jako ve starém PC. Jenže tady je to trošku jinak.
Moc děkuji za radu, jak postupovat. Jinak bych tam musel mít rozdvojku na zelený konektror (sluchátka a reproduktory). Když to půjde ručně nastavovat nebude potřeba a příslušnou zdířku nastavím v PC dle potřeby.
:)
Přílohy
Panel zvuku Windows 7.jpg
Panel zvuku Windows 7.jpg (95.65 KiB) Zobrazeno 1486 x

Antusek
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o radu - chybí mi v PC ruční nastavení zvuku (dír

#2 Příspěvek od Antusek »

Koupil jsem si rozdvojku a problém jsem tím vyřešil. Ale kdyby přece jen někdo věděl, jak to v PC nainstalovat, aby to šlo ručně měnit, budu také rád. :)

Raper
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu - chybí mi v PC ruční nastavení zvuku (dír

#3 Příspěvek od Raper »

Zdravim, myslim, ze by to malo ist cez Realtek HD Audio Driver (ale uz nejaku dobu nemam Realtek Audio, takze viac Vam neviem poradit): http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false

Zamčeno