Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
DVD help
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
DVD help
nevim kam bych to mel napsat ale mam problem z vypalovanim dvd. Vlozim prazdne dvd a nic u prazdneho cd vse slape oobevi se auto play a je to v cajku ale u prazdneho dvd to cca 10 vterin nacita pak prestane a zase 10 vterin nacita ale nevyskoci zadny auto play. dvd na kterych je cokoli vypaleno to take nacte bez potizi.. diky za pomoc
Re: DVD help
Nepíšeš nic bližšího, jako operační systém, softwarovou výbavu a podobně. Před cca 2 týdny jsem měl doma NTB, kde si človíček nainstaloval nové Nero v domnění, že je to pouze vypalovací soft. Bohužel s novým NTB jen 3 měsíční verze. A bohužel s nerem snad 20GB balastu ve formě grafického softu, přehrávačů videa a prohlížečů fotek. No a po 3 měsících neotevřel ani album s fotkama.
Já osobně od pasu, bych zkusil upgrade firmware palírny.
pokud si dobře vzpomínám tak
Víš pálím jen málo. Cena externích HDD a USB flash disků, je dnes v propočtu nižší než kupovat DVD. Teda podle mně.
Já osobně od pasu, bych zkusil upgrade firmware palírny.
pokud si dobře vzpomínám tak
Kód: Vybrat vše
www.cdr.cz
Víš pálím jen málo. Cena externích HDD a USB flash disků, je dnes v propočtu nižší než kupovat DVD. Teda podle mně.