Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s ikonami

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Halya
Návštěvník
Návštěvník

Problém s ikonami

#1 Příspěvek od Halya »

Všechno, co se týká zástupců ikon jednotlivých programů mi změnilo koncovku, nehledě na to, jestli je to program, video, či něco jiného a nahodilo to koncovku obrázku, mám za to, že jednotnou, asi *.jpg, popřípadě *.lnk, nebo něco takového, takže se mi programy spouští jako obrázky, nevíte, co s tím?

(Chci to zkusit nejdříve takhle, nerada bych reinstall NTB;Kdyžtak systém je Win7 Home Premium)

Díky předem.
Přílohy
Screen
Screen
Problém s ikonama.png (21.89 KiB) Zobrazeno 1929 x

Halya
Návštěvník
Návštěvník

Re: Problém s ikonami

#2 Příspěvek od Halya »

Ukázalo se mi toto, po otevření a odsouhlasení, že se to může zapsat do registru
Přílohy
Problém s ikonama2.png
Problém s ikonama2.png (9.17 KiB) Zobrazeno 1919 x

Halya
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Halya »

Však ano, rozbalila jsem to nejdřív.

A jo, opravili se zatím zástupci, které mám v položce "Start", na ploše a další, o kterých tedy zatím vím :)

Halya
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Halya »

Prozatím to vypadá, že by to vše šlape v pořádku - co se jedná tedy dolní lišty, Start menu, instalaček a dalších, o kterých jsem viděla... Vypadá to tedy v pořádku zatím :))

Tak teda moc děkuju :))

Halya
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Halya »

Jen mě mrzí, že jsem se s tím prala skrze různé alternativy několik měsíců, než mě opět napadlo zajít právě sem :)

Halya
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Halya »

Asi tak :)) Váš talent všechno vyřešit bych chtěla mít... :)) Nebo spíš tolik vědomostí :)

Halya
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Halya »

Ale tak, obdivuji, když je někdo v něčem fakt dobrý a dokáže vyřešit to, co někdo ne... :) A občasnou chybičku udělá každý v něčem :) To přeci nevypovídá o člověku jako takovém :)

A umím toho... no... nevím, jestli se to dá nazvat "hodně" nebo "málo" :) Ale v oboru počítačových sítí a webdesignu se teprve učím :)

Jinak, nebylo by lepší ICQ, skype, Facebook, nebo něco takového? Namísto nekonečného spamování tématu? :))

Zamčeno