Dobrý den,
používám ntb s win XP SP3. Nedávno mi počítač nabídl pravidelné aktualizace. Většina se nainstalovala v pořádku jen jedna aktualizace se stále instalovala: zabezpečení pro rozhraní Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 pro platformu x86 (KB2729450). Po chvíli se instalace zasekne a počítač nereaguje, tak ho musím natvrdo vypnout. Podobně reaguje a aktualizace pro NET framework 3.5 i když jsem jí dnes nainstaloval a byla v pořádku. Zkoušel jsem je odebrat, ale vždycky mi to napíše, že to bude mít vliv na naistalované aplikace a dál mě to nepustí. Nevíte někdo co s tím?
Předem děkuji za odpověď

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Net. Framework 2.0 win XP
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Net. Framework 2.0 win XP
Cuius panem edo, illius carmina edo
Re: Net. Framework 2.0 win XP
Zdravím, nástrojem CleanUp Utility
dočisti zbytky nebo ty verze kterým se nebude chtít ven.
Návod :
Nainstaluj CleanUp Utility jako Administrator.
Jdi přes Start >> Všechny programy >> Windows Install CleanUp Utility.
Najdi v něm postupně všechny záznamy o NET Frameworku, stiskem Remove a potvrzením varování je odeber.
Restartuj PC.
Pak postupně nainstaluj verzi 2, 3 a 3.5
dočisti zbytky nebo ty verze kterým se nebude chtít ven.
Návod :
Nainstaluj CleanUp Utility jako Administrator.
Jdi přes Start >> Všechny programy >> Windows Install CleanUp Utility.
Najdi v něm postupně všechny záznamy o NET Frameworku, stiskem Remove a potvrzením varování je odeber.
Restartuj PC.
Pak postupně nainstaluj verzi 2, 3 a 3.5
Re: Net. Framework 2.0 win XP
děkuji za snahu, leč to je zbytečné. Můj problém asi zahrnoval větší problémy než jen NET. framework, protože druhý den mi celý systém "spadl" a při následné kontrole se objevil problém s bootovacím sektorem.
Ještě jednou děkuji za snahu
Ještě jednou děkuji za snahu
Cuius panem edo, illius carmina edo