Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomoc !!!

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Rolandman
Návštěvník
Návštěvník

Pomoc !!!

#1 Příspěvek od Rolandman »

Zdravím,mám nemalý problém.potřeboval jsem odinstalovat avast a nainstalovat znovu,tak jsem si stahl utilitku která mi to v nouzovem rezimu hezky smazne,jenze se neco podrbalo respektive jsem asi nekde neco zmackl a kdyz si ted zapnu pc tak nemuzu skoro na zadne stranky,ani na email ,skoro na kazde strance je na obrazku nejaky postak nebo co a hlasi mi to ze toto pripojeni neni duveryhodne a kdyz dam povoli vyjimku tak se taky nic nestane,navic mi ani nejedou aktualizace pc a ani hra pres net nefici, chvilku kdyz se mi zapinal pc mi to psalo neco jako loading asus express gate ( tohle sem nasel i v biosu a vypl jsem to a furt nic ) a pak mi to jednou najelo i do nejake moznosti jak zapnout pc,nevedel jsem co tam vybrat tak jsem dal start pc with resume nebo tak nejak,prekerka,nevite co s tim?predem dekuji za odpoved ( jinak avast uz bezi ale nejde aktualizovat opet je to zas asi problem s pripojenim nebo co).

Rolandman
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pomoc !!!

#2 Příspěvek od Rolandman »

tak uz asi v pohode,vsiml jsem si ze mi asi avast zmenil datum na par let dopredu a kdyz sem to hodil zpet tak uz to jelo....jen se chci jeste teda zeptat co to bylo to asus exprres gate?jestli to mam nechat vypnute nebo ne?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím,
první odkaz na Google - http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... Yw&cad=rja :wink:
ale nastudovat si to musíš sám - bohužel neporadím
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Rolandman
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Rolandman »

Děkuji už jsem to taky našel,ale pořád je pc pomalejší,větráček u procesoru začal hučet a celkově pc je zpomalené.. :(

Odpovědět