Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Odinstalace Windows 8

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
kstika
Návštěvník
Návštěvník

Odinstalace Windows 8

#1 Příspěvek od kstika »

Zdravím,
na noťasovi jsem měla nainstalované legální Windows 7 a teď je mám přeinstalované na Windows 8,ale nelegálně.
Problém je v tom, že nechci mít nelegální verzi něčeho.
Ať se snažím jak se snažím, nemůžu se podle žádných návodů vrátit na své sedmičky.
Nevíte o nějaké možnosti? Cokoliv?

Děkuji mnohokrát
Kristýna

vyosek
VIP
VIP

Re: Odinstalace Windows 8

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Staci si sehnat instalacni DVD od Windows 7 a provest format disku a instalaci tech W7 - pri jejich instalaci pouzijete Vase seriove cislo (vetsinou je nekde na PC\ntb nalepene na tzv. COA stitku

COA stitek vypada nejak takto
Obrázek
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

kstika
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kstika »

To znamenám, že si zas musím koupit windows 7? Nebo si je jen někde stáhnu a aktivuji tím kodem?
Žádné takové dvd totiž s počítačem nebylo.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pavuk29 »

Staci si pozicat tu istu verziu, na ktoru mas licenciu, a pouzit kod z tvojho stitku.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

Jak pise kolega, stahnout, pujcit staci a pak zadate jen sve seriove cislo
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

kstika
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od kstika »

Tak jsem si stáhla sedmičky, zadala kód, všechna instalace v pořádku a když jsem chtěla poprvé rozběhnout počítač, tak se to nastartovalo a hned při zobrazení loga se to restartuje a tak to jede dokola a dokola.

Nevíte co jsem podělala?

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

A provedla jste kompletni naformatpvani disku?

Instalace z DVD probehla v poradku?

kstika
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od kstika »

Instalace proběhla v pořádku a myslím že to naformátování mi nabídla sama instalačka. Pokud to nebylo ono, tak jsem nic neformátovala. Prostě jsem spustila dvd a klikala jsem co mi to nabízelo.

vyosek
VIP
VIP

#9 Příspěvek od vyosek »

No ja bych rekl, ze nejjednodussi ted bude zkusit instalaci znovu a dukladne mrknout at jsou provedeny formaty disku vc.odstraneni partition (casti disku)

kstika
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od kstika »

a pomůžete mi s tím jak to udělat? Počítačům zrovna moc nerozumím tak nevím jak to udělat když se nedostanu ani na plochu ... mějte se mnou trpělivost :)

vyosek
VIP
VIP

#11 Příspěvek od vyosek »

mnm9
2. Stupeň Varování

#12 Příspěvek od mnm9 »

a nestahla si nekde predaktivovanou (nelegalni/cracklou) verzi?
pokud si ti pocitac restartuje hned po POST, tak to prave delaji novejsi nb, pokud na ne chces nainstalovat nelegalni win

kstika
Návštěvník
Návštěvník

#13 Příspěvek od kstika »

Stáhla jsem to někde z uložta, já myslela že když pustím jakkoukoliv instalačku a napíšu to licenční číslo, tak to bude legální.... ale to jsem si asi myslela špatně co :?:

vyosek
VIP
VIP

#14 Příspěvek od vyosek »

Bohuzel ano, ono vetsina tech verzi je predaktivovana...nejlepsi bude si od nekoho znameho pujcit nejlepe originalni instalacni dvd

kstika
Návštěvník
Návštěvník

#15 Příspěvek od kstika »

A až ho seženu, jak ho nainstaluju když se nemohu dostat na plochu? Zkoušela jsem spustit pc v nouzovém režimu, ale zatraceně to nemůžu najít. Je možnost že to nejde? Nebo to jen nevidím?
Jinak děkuji za info

Zamčeno