Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Počítač se spustí pouze po restartu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
OZuna
Návštěvník
Návštěvník

Počítač se spustí pouze po restartu

#1 Příspěvek od OZuna »

Bohužel píšu znova se stejným problémem, včera to vypadalo po resetu biosu, že to bude dobré, ale dnes po tom co počítač vychladl jsem ho opět musel resetovat aby naskočil a nepípal. Začalo to dělat okamžitě když jsem do počítače dal novou grafickou kartu. Jestli je ještě nějaké řešení, tak děkuji za jakoukouli pomoc :)

OZuna
Návštěvník
Návštěvník

Re: Počítač se spustí pouze po restartu

#2 Příspěvek od OZuna »

Mimo jiné trochu jsem bádal na internetu a zatím jsem našel možnost, že nová grafická karta může způsobovat věští odbyt energie, takže by to mohl vyřešit lepší zdroj. Je možné, že to může být i tím?

vyosek
VIP
VIP

Re: Počítač se spustí pouze po restartu

#3 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Zkontrolujte vetraky a vetraci pruduchy...ono to vypada ze se system prehriva...

A nebo tez zdroj to nemuze utahnout
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno