Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

RE: Instalace Windows7 - instalace proběhne, nenajede plocha

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Basfot
Návštěvník
Návštěvník

RE: Instalace Windows7 - instalace proběhne, nenajede plocha

#1 Příspěvek od Basfot »

Téma je již zamknuté, kde jsem to řešil, tak zakládám nové. Dřív jsem u PC nebyl, tak jsem nemohl odepsat, tak se omlouvám, za druhé téma stejného rázu.
Původní téma je zde: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=4&t=124261
tuvok07 píše:Tomu jako mám rozumět jak?
Promiňte, ale někde stažené a vypálené Windows NEJSOU legální - Vaše škola má snad nějakou dohodu s Microsoftem, že může takto poskytovat Windows?
--> Představ si že naše škola tu dohodu má a studentům jej poskytnout může za určitých podmínek. VIZ ZDE: http://e5.onthehub.com/WebStore/Product ... SEnabled=1

Takže nějaké rady???

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: RE: Instalace Windows7 - instalace proběhne, nenajede pl

#2 Příspěvek od tuvok07 »

Omlouvám se :oops: Máme tu bohužel spoustu vykuků s nelegálními verzemi, kteří se vytáčejí všelijak, tak jsme trochu podezíravější :(
O něčem takovém jsem neslyšel, tak jsem nemohl tušit, že jde právě o toto. Kdybyste to objasnil hned, mohli jsme se vyhnout nedorozumění :)
Předpokládám, že to, co taháte je iso obraz instalačky. Máte možnost zkusit to vypálit jinde? Z toho, co píšete, podezírám nejprve vypalovačku, pokud ta za to nemůže, pokročíme dál.
Případně si také můžete u někoho vypůjčit originální instalačku se stejnou verzí Windows.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Basfot
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Basfot »

S těmi výkuky to chápu, nic se neděje. ;-)

Ano je to ISO soubor, nevím, jak jsem to už přesně popisoval, ale mám jenom jedno ono DVD, na které jsem si to vypálil. Na ten notebook to šlo v pořádku a na můj stolní PC taky. A teď když to chci nainstalovat na notebook, tak to nejde, chybu jsem už popsal. Já zkusím tedy stáhnout znovu instalačku a někde vypálit popřípadě hodit na flašku a uvidím, pak napíši, jak to dopadlo. Snad to půjde. :-/

Basfot
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Basfot »

Zkusil jsem Win7 nainstalovat z flašky a vše je OK. Asi mám špatnou mechaniku v noťasu, protože na tu flašku jsme to kopíroval z toho DVD. Můžete tedy LOCK. A díky vše za pomoc.

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mc_Murphy »

Mno... :?:

:lock:
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Zamčeno