Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Sekanie videi

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Y0G1
Návštěvník
Návštěvník

Sekanie videi

#1 Příspěvek od Y0G1 »

Dobry den mam taky problem sekaju sa mi videa ked ich dam na fullscreen, popripade urcite streamy kde je kvalita od 360 do 720+

Pouzivam mensie kedze pc mam starsi no predtym mi to nerobilo skusal som mozilu a chrome no pouzivam chrome , ale napr u niektorych mi to nerobi ako je napr utube mojevideo atd

Mam proste problemy s streamami , nezalezi natom aky to je no predtym mi to nerobilo nevie niekto nejaky napad?

Dakujem :thumbsup:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Sekanie videi

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Klikněte pravým myšítkem do obrazu>nastavení a vypněte hardwarovou akceleraci.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Y0G1
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Y0G1 »

dakujem skusim a dam vediet :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

OK.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Y0G1
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Y0G1 »

tak som skusal obcas to potrhne , ale nieje to take plynle ako predtym neviem kde by sa to este zlepsit dalo , ale dakujem pekne

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Přeinstalujte FlashPlayer.

Varování:

motji
VIP
VIP

#7 Příspěvek od motji »

Pro neaktivitu uzamknuto, viz pravidla
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975

Pokud chcete topic odemknout, kontaktujte mě nebo někoho z moderátorů na email. :)

:closed:
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Zamčeno