Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
WIN 7, zmizela utilitka "výstřižky"
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
WIN 7, zmizela utilitka "výstřižky"
Mám 64bit W7 a před časem mi z nabídky Příslušenství zmizela velmi příjemná utilitka Výstřižky. Dá se nějak vykouzlit zpět?
Děkuji
Wlady
Děkuji
Wlady
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: WIN 7, zmizela utilitka "výstřižky"
Zdravim,
mate ju v Prislusenstvi, ak ste jej nespravili nieco velmi zle.
mate ju v Prislusenstvi, ak ste jej nespravili nieco velmi zle.
Zdravím.
Právě, že jsem jej azda niečo velmi zlé spravil
I když nevím co a kdy...
Zmizela mi z nabídky hlavního panelu, kam jsem jí měl připnutou, i z nabídky příslušenství (pokud si ho rozkliknu). Kde jinde bych jí měl hledat netuším a opravovat Windows se mi kvůli takové, i když užitečné, drobnosti nechce. Jsem jen mírně poučený laik a trochu se toho bojím...
Jednodušeji, přes bod obnovení, to nepůjde. Je to už delší dobu a navíc je před kontrolou antivirem (Avira) odmazávám.
Wlady
Právě, že jsem jej azda niečo velmi zlé spravil

Zmizela mi z nabídky hlavního panelu, kam jsem jí měl připnutou, i z nabídky příslušenství (pokud si ho rozkliknu). Kde jinde bych jí měl hledat netuším a opravovat Windows se mi kvůli takové, i když užitečné, drobnosti nechce. Jsem jen mírně poučený laik a trochu se toho bojím...
Jednodušeji, přes bod obnovení, to nepůjde. Je to už delší dobu a navíc je před kontrolou antivirem (Avira) odmazávám.
Wlady
Naposledy upravil(a) Wlady dne 23 črc 2012 15:07, celkem upraveno 1 x.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
a ked kliknete na to tlacidlo hlavne a zacnete pisat ze vystrizky, tak vam to nenajde samo?
ta binarka by mala byt v %windir%\system32\SnippingTool.exe
tak sa tam ked tak mrknite
ta binarka by mala byt v %windir%\system32\SnippingTool.exe
tak sa tam ked tak mrknite
"Výstřižky" mi to nedohledalo, ale Vámi dodaný kód "%windir%\system32\SnippingTool.exe" ANO. Tisíceré díky za radu, ale prozatím to má ještě malou vadu. Výstřižky otevřu, mohu použít, ale pokud je zavřu, opět zmizí v nenávratnu. V jejich nastavení, ani po pravém kliku, jsem žádnou možnost vytvořit si ztraceného zástupce nenašel...
Wlady
PS: Už se mi to pomocí vyhledání složky %windir%\system32 povedlo. Takže díky ještě jednou!
Ale měl bych ještě jednu prosbu, v předmětném soubodu jsem nalezl modře označenou složku DRVSTORE. Není to nějaký potenciální problém? Mám pocit, že mi jí kdysi antivirák nějak označil, ale já si s tím neuměl nijak poradit.
Wlady
PS: Už se mi to pomocí vyhledání složky %windir%\system32 povedlo. Takže díky ještě jednou!
Ale měl bych ještě jednu prosbu, v předmětném soubodu jsem nalezl modře označenou složku DRVSTORE. Není to nějaký potenciální problém? Mám pocit, že mi jí kdysi antivirák nějak označil, ale já si s tím neuměl nijak poradit.
Naposledy upravil(a) Wlady dne 23 črc 2012 15:33, celkem upraveno 1 x.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ked sa hodite do %windir%\system32 a pohladate tam SnippingTool.exe, kliknete na neho pravym mysidlom a date ze vytvorit zastupcu. A toho si uz potom mozte dat kam chcete.
Viz výše
Já Vás nějak nestíhám...

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Pohodka 
DrvStore, aj modro oznacene, tam ma, priam az chce byt.

DrvStore, aj modro oznacene, tam ma, priam az chce byt.
Tak jo pane,
ještě jednou vřelé díky za skvělé a především srozumitelné (= i pro laika použitelné) rady. Nebývá to všude zvykem...
Mějte se krásně
Wlady
ještě jednou vřelé díky za skvělé a především srozumitelné (= i pro laika použitelné) rady. Nebývá to všude zvykem...
Mějte se krásně
Wlady