Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Chyba s aplikaci ; Google Chrome

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dreizak
Návštěvník
Návštěvník

Chyba s aplikaci ; Google Chrome

#1 Příspěvek od Dreizak »

Dobry den,
po preinstalaci pocitace jsem si chtel nainstalovat hru Counter-Strike: Source, kterou jsem mel nainstalovanou jiz pred preinstalaci. Jakmile se mi dokoncila instalace, vyskocila mi chyba:

Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit.

Zjistil jsem, ze se jedna nejspis o to, ze mi chybi Microsoft .NET framework. Stahl sem si Microsoft .NET framework 4 a nainstaloval. Pri spusteni hry mi vyskocila jina chyba a to:

Unable to find a version of the runtime to run this application.

A dalsi problem je, ze mam na pocitaci 4 uzivatele. Nainstaluju si Google Chrome v jednom (u sebe) a v ostatnich kdyz kliknu na ikonu prohlizece, internet se neotevre.

Nevim co s tim, prosil bych o radu prosim. Jestli mam tema zalozene v jine sekci, tak se omlouvam.

Dekuji za odpovedi.

tryndamer
Návštěvník
Návštěvník

Re: Chyba s aplikaci ; Google Chrome

#2 Příspěvek od tryndamer »

Zkus reinstalovat i ten framework nebo tam hoď nižší. A Chrome si neinstaloval jenom pro sebe, ale pro všechny uživatele?
Zatím se mi ještě nikdy nepovedl udělat grafický návrh webu tak jako od www.internet123.cz.

Dreizak
Návštěvník
Návštěvník

Re: Chyba s aplikaci ; Google Chrome

#3 Příspěvek od Dreizak »

Problem by vyresen, dekuji. Akorat bych mel jeste jeden. Pri spusteni te hry se mi nekdy ukaze pouze na par vterin cerna obrazovka a zpatky mi to skoci na plochu, takze se hra nespusti. Pomuze az restart pocitace. Nevite cim by to mohlo byt zpusobeno? Diky

Odpovědět