Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zdravím
Nějak jste nám tu zapadl, je problém stále aktuální?
Ještě poprosím o druhý log ze rsitu s názvem info.txt
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Já chtěla druhý log s názvem info.txt.
Proč máte nový nick?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Dle pravidel fora nesmíte zakládat duplicitní nick.
Můžete vkládat logy z více počítačů, pokud jsou to pc ve Vaší domácnosti, případně nějakého kamaráda. Nesmíte ale vkládat logy z firemních pc nebo pokud provozujete pc servis.
Napište prosím Rudymu, at Vám tento nick smaže...dejte odkaz na tento topic.