Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde mi zvuk, prosím pomoc!

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
djmotka
Návštěvník
Návštěvník

Nejde mi zvuk, prosím pomoc!

#1 Příspěvek od djmotka »

Prosím o pomoc,
z nějakého důvodu mi přestal hrát počítač, poněvadž nejsem odborník, do ničeho nehrabu a mám přítele na telefonu, který ale nemá čas a já toto potřebuju řešit co nejdřív.
Základní deska je Asus A7V400-MX, zvukovku mám údajně VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI, system Win XP.
Před tímto postem jsem něco nagoogloval, ale k ničemu jsem nedošel, prostě potřebuju, pokud by někdo byl schopen mi napsat, co s tím mám dělat, berte to tak, že do toho opravdu moc nevidím a tak to zkuste popsat polopaticky. :oops:
Děkuju mockrát, pokud se to povede, budu moc rád. Jirka
Naposledy upravil(a) Mc_Murphy dne 10 čer 2012 06:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nevhodný název threadu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi zvuk, prosím pomoc!

#2 Příspěvek od Rudy »

Zkuste nejprve reinstalovat ovladač zv. karty. Najdete ho buď na CD, které jste dostal k zákl. desce. Pokud ho nemáte, stáhněte ovladač k danému hardwaru a oper. systému z webu výrobce. Ovladače se instalují jako každý jiný sw.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět