Potřeboval bych vědět, který je podle vás nejlepší defregmentační nástroj pro můj hardisk?
Který software byste mi doporučil?
Vyzkoušel jsem základní defregmentační nástroje, který je součastí Windows 7 nebo jsem i testoval TuneUP 2011, BoostSpeed 5 SE od Auslogic, ale ani jeden z uvedených nástrojů mě nepřesvědčil o podání nejlepšího výkonu a zachování nejvhodnější a dobré stability celého systému a spuštěných aplikací. Třeba zrovna ten: BoostSpeed 5 SE od Auslogic jsem použil defregmentaci přes tento nástroj s volbou: ( optimalizovat jednou týdně pomalejší ). A jen mohu potvrdit po několika měsících testování a praxe stímto programem. Že používání defregmetačního nástroje z tohoto programu spíše pohoršilo výkon a stabilitu mého systému než, aby jí pomohl k lepšímu. Systém se chová hodně dobře rychle z počátku je rychlí start a rychle spouštění aplikací, ale později se začne hodně rychle systém zpomalovat a je nestabilní, jako kdyby byl závislé moje PC jako narkoman

Neměl byste nějaké řešení?
Myslím, že program: BoostSpeed 5 SE od Auslogic nebo i TuneUP 2011 používají metodu defregmentace: nejčastěji používané soubory leží na nejrychlejší části disku. Ale nejsem si tím tolik jistý. Proto bych chtěl vyzkoušet úplně jiný a ověřený testovaný defregmentační software, který je spolehlivý bez nějakých negativních vlivů.
Předem děkuji za vaší pomoc