Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nabíhání Win 7 po probuzení ze spánku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Nabíhání Win 7 po probuzení ze spánku
Ahoj, potřeboval bych poradit. Win 7 (HP, 64-bit, CZ) korektně pošlu do režimu spánku, krátce po probuzení se ale pc kousne a nepomůže nic než tvrdý reset. Někdy jde systém po probuzení v pohodě 5 minut, někdy 20, ale nikdy ne déle než půl hodiny. Zkoušel jsem projet Avastem, různejma anti-malwarama, anti-spywarama, atd... a nic nenašly. Nespouští se ani se neukončuje žádný proces. Ve windowsáckym prohlížeči událostí jen zmínka o restartu. Zkoušel jsem jiné RAMky, jiný disk, ale pořád zlobí. Neví někdo jak na to?
Re: Nabíhání Win 7 po probuzení ze spánku
Možná to může být nedostatečná volná velikost na disku, nebo problém s grafickou kartou, zkus přeinstalovat ovladače.
-
- Návštěvník
Na disku je přes 200GB volnýho místa. Grafiku jsem zkoušel přeinstalovat minimálně 3x.... 

Tak to jsem ztoho blbej, mě to dělalo zdůvodu málo volného místa
, asi 1.2 gb. človeče vůbec nevím, zkusím se na to zítra mrknout.

No tak nevívím nevím
, míte dostatečně velký SWAP? Měnil jste v podslení době komponenty? (RAM) Případně, fungovala hybernace před změnou?

-
- Návštěvník
Hibernace nefachala právě nikdy. I kvůli tomu jsem zkoušel jiný RAMky i jinej disk...
Tyhle problemy muze zpusobovat nejake pripojene zarizeni, ktere ty rezimy nepodporuje. Nekdy pomuze aktualizace vsech ovladacu, nekdy az update biosu (zbytecne bych to neriskoval a udelal si napred revizi ovladacu).
Kdyz neni problem v grafice, tak bych se zameril na ovladace zakladni desky, sitovky (nekdy byva chybicka tady), popr. zvukovky (jestli neni integrovana, jinak to resi ovladace desky). Proste cokoliv, co je v PCI/PCIe slotech, muze tyhle veci zpusobovat.
Kdyz neni problem v grafice, tak bych se zameril na ovladace zakladni desky, sitovky (nekdy byva chybicka tady), popr. zvukovky (jestli neni integrovana, jinak to resi ovladace desky). Proste cokoliv, co je v PCI/PCIe slotech, muze tyhle veci zpusobovat.
-
- Návštěvník
I to už jsem zkoušel. Nejnovější ovladače chipsetu, zvukovky, síťovky, int. grafiky, grafiky, myši, webkamery. I nejnovější bios.
A neměl jste tam původně nějaké jiné OS, když jsem měl ubuntu a win 7 tak mi také nefungovala hibernace.
-
- Návštěvník
Ee, byla to čistá instalace
zak se zkuste podívat jestli máte dostatečnou SWAP pamět, jinak mě už nic nenapadá.